Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Beckynka

21.6.2017 20:31
Beckynka

XXX.XXX.64.175

Dobrý den,
Mam fenku rok a pul starou. Fenecka je maleho vzrustu. Je krizena jezevcik s necim :). V pondeli mi zacala pajdat, tak jsme ihned navstivili pani doktorku a zjistili jsme, ze se ji vyhazuje kost z panve. Vcera po nas skocila kocka a drapla do ouska a trosku nad oko. Na pohotovosti nam to pan doktor vydezinfikoval a poslal domu. Dnes nejspise zacala harat.
Nevim proc, ale doma zacala dneska chodit s ocaskem dole, vubec me neposloucha a vrci na me, ma ze me strach. Z jinych clenu rodiny nema strach a v pohode u nich lezi, ale taky neposloucha. Venku ma ocasek v pohode nahore jako vzdy. Venku beha, ale jenom chvikicku, potom uz jenom chodi. Proc takova zmena? Nedostala nadany ani vychovnou pres zadek. Muze to byt zmena chování pri harani?
Pred haranim me poslouchala, spinkala v posteli, hrala si a tak. Ze dne na den vuberc. Ostatni doma lehce ignorovala a poslouchala a hrala si semnou dycky. Je to opravdu zmena pri harabi jenom?

Predem dekuji za odpovredi.

21.6.2017 20:37
Tedysek

XXX.XXX.11.22

Vezmi si to z pohledu feny... Bolí ji kyčel, dostala po tlamě od kočky a ještě se jí splasily hormony. To bych byla nás*ana i já jakožto flegmatik. ;).

Beckynka

21.6.2017 20:41
Beckynka

XXX.XXX.64.175

To ja ji chapu, ale nejde mi do hlavy, proc zmenila chovani jenom ke me? Zrovna my sme meli praveze nejlepsi vztah oproti ostatnim ckenum v rodine. To si neumim vysvetlit :).

21.6.2017 20:49
scylla

XXX.XXX.150.32

Beckynka napsal(a):
To ja ji chapu, ale nejde mi do hlavy, proc zmenila chovani jenom ke me? Zrovna my sme meli praveze nejlepsi vztah oproti ostatnim ckenum v rodine. To si neumim vysvetlit :).

Zřejmě proto, že jste vy byla u těch nepříjemných věcí a ona si vás s nimi spojila. Chce to klid a trpělivost, nepodbízet se, netlačit na jí, ale postupně si její důvěru znovu vybudovat. Zajímá mě, jak se bude léčit ta pacička.

Beckynka

21.6.2017 20:53
Beckynka

XXX.XXX.64.175

Znovu budovat duveru? Zase beh na dlouhou trat? Od malicka jsem ji vychovala, duvera byla obrovska, tu lze tak lehce ztratit? Nemohla by to byt pouze zmena chovani pri harani? Doufam v to aspon.
Pacicka se prozatim pry lecit nebude. Kdeby to opravdu hodne zlobilo, tak nastane operace pry. Je to pry vrozena vada. Dostala pripravky na podporu kloubu akorat zatim :).

neregistrovanyuz

21.6.2017 21:03
neregistrovanyuz

XXX.XXX.138.2

Možná je na vás naštvaná, že jste byla u těch nepříjemných věcí. Plus píšete, že je to kříženec jezevčíka, ti prý umí být pěkně tvrdohlaví.
Chovala bych se k ní normálně, ale nepodbízela se, dejte tomu pár dní.

Beckynka

21.6.2017 21:06
Beckynka

XXX.XXX.64.175

Dekuji moc, uz lezi v pelisku a oblizuje prsticky. Jaky to ma vyznam oblizovani panickovych prstu?

21.6.2017 21:13
Tedysek

XXX.XXX.11.22

Beckynka napsal(a):
Dekuji moc, uz lezi v pelisku a oblizuje prsticky. Jaky to ma vyznam oblizovani panickovych prstu?

Smrdí mu nohy ;)

Jinak je možný že vám má za zlé že jste v tu chvíli (kočka, noha, harani, ) nereagovala nebo málo reagovala na její vkus.

Přidejte reakci

Přidat smajlík