Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Romanečka

21.6.2017 13:11
Romanečka

XXX.XXX.33.253

Zdravím :)
Mám štěndo krátkosrsté čivavy a když mu bylo cca 11 týdnů, začali jsme na doporučení veterinářky vylepovat ouška, která moc nechtěla stát. Už vylepujeme 4 týdny - používám prodyšnou papírovou náplast Omnipor a pejsek už si zvykl, takže mu na ouškách nijak nevadí. Vždycky nechám zalepené 4-5 dní a pak ouška odlepím buď na noc, nebo třeba od rána do večera, aby si odpočinula. Ze začátku po sundání náplasti hezky stojí, ale třeba po celém dni zase spadnou. Máte někdo podobnou zkušenost? Mám být trpělivá a stále vylepovat? A do jakého věku má vylepování smysl?
Jinak krmíme jednou denně směsí kuřecích prsou s rýží, mrkví a hráškem a 2x denně granulkami Royal Canin pro čivaví štěňata.
Děkuji za rady :).

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.6.2017 13:15

A co rodiče a jejich předci, těm uši normálně stojí, popř kdy se postavily?
Krmíte špatně, špatná skladba, pokud budete chtít, můžu Vám poslat správný jídelníček do zprávy.

Romanečka

21.6.2017 13:18
Romanečka

XXX.XXX.33.253

Rodičům ouška stojí, ale kdy se postavila nevím :) Za radu s jídelníčkem budu velice ráda. Pokud můžu poprosit, na email: romankka.romankka@seznam.cz. Děkuji :).

21.6.2017 13:20

Romanečka napsal(a):
Rodičům ouška stojí, ale kdy se postavila nevím :) Za radu s jídelníčkem budu velice ráda. Pokud můžu poprosit, na email: romankka.romankka@seznam.cz. Děkuji :).

Ještě dnes Vám ho pošlu

Romanečka

21.6.2017 13:21
Romanečka

XXX.XXX.33.253

Děkuji moc :).

21.6.2017 13:34

S vylepováním zkušenosti mám, jde o to jestli jste je dobře vylepila. U matky mé čubinky jedno ouško nestálo a moje to měla asi po ní, Vylepovala jsem a ouška jí stály, za jak dlouho to Vám nepovím, ale mějte trpělivost,. Jinak když psi přezubují stane se že ouška spadnou, chce dobrou stravu na minerály, vápník,...atd a věřte že ouška se postaví.

Romanečka

21.6.2017 13:39
Romanečka

XXX.XXX.33.253

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
S vylepováním zkušenosti mám, jde o to jestli jste je dobře vylepila. U matky mé čubinky jedno ouško nestálo a moje to měla asi po ní, Vylepovala jsem a ouška jí stály, za jak dlouho to Vám nepovím, ale mějte trpělivost,. Jinak když psi přezubují stane se že ouška spadnou, chce dobrou stravu na minerály, vápník,...atd a věřte že ouška se postaví.

Vylepuji tak, jak mi veterinářka ukázala, takže věřím, že s technikou by neměl být problém :) O přezubování vím, takže kolem 4-5 měsíce počítám s možným zhoršením. Budu tedy pokračovat, zkusím zapracovat na té stravě a snad se výsledky dostaví :) Děkuji :).

jolyha

21.6.2017 13:51
jolyha

XXX.XXX.229.101

Romanečka napsal(a):
Vylepuji tak, jak mi veterinářka ukázala, takže věřím, že s technikou by neměl být problém :) O přezubování vím, takže kolem 4-5 měsíce počítám s možným zhoršením. Budu tedy pokračovat, zkusím zapracovat na té stravě a snad se výsledky dostaví :) Děkuji :).

Taky ta současná vedra stání ušisek moc nepomáhají. Ve vedru se chrupavka více prokrvuje a uši mají tendenci padat víc než obvykle, jsou měkčí. Vydržte, rozhodně tím nic nezkazíte.

Přidejte reakci

Přidat smajlík