Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Terkula

2.6.2017 22:37
Terkula

XXX.XXX.167.80

Hezký večer, potřebuji poradit.. Dneska jsme se byli koupat s fenkou do řeky a teď jsem ji chtěla osprchovat a všimla jsem si, že má na bříšku červené fleky. Nevím jestli je to přímo z vody, (byla jsem v ní taky) nebo jestli ji něco kouslo (alergická reakce). Děkuji za odpovědi.

2.6.2017 22:39
Tedysek

XXX.XXX.35.241

Něco takového může být i pořezání z vysoké travy nebo obilí.

Terkula

2.6.2017 22:41
Terkula

XXX.XXX.167.80

To právěže dnes nebyla.. :/ mám z toho docela strach.

2.6.2017 23:20
Iliena

XXX.XXX.29.4

Mě přijde, že jsou tam i malinké ranky. Známých fena tohle mívá, když sebou plácne na čerstvě posekanou louku. Tam jste nebyli?

Terkula

2.6.2017 23:52
Terkula

XXX.XXX.167.80

Iliena napsal(a):
Mě přijde, že jsou tam i malinké ranky. Známých fena tohle mívá, když sebou plácne na čerstvě posekanou louku. Tam jste nebyli?

Nn, šli jsme po silnici až na pláž, tam jsme se vykoupali a pak zase po silnici do auta. Večer jsem trávník sekala, ale vždy se po něm válí a nic takového nemá... začalo to teď trochu jak kdyby napuchat, tak z togo nemám moc dobrý pocit.

Terkula

2.6.2017 23:54
Terkula

XXX.XXX.167.80

Iliena napsal(a):

Tak teď jsem jí to našla i zevnitř uší.

Uživatel s deaktivovaným účtem

3.6.2017 01:16

Terkula napsal(a):
Nn, šli jsme po silnici až na pláž, tam jsme se vykoupali a pak zase po silnici do auta. Večer jsem trávník sekala, ale vždy se po něm válí a nic takového nemá... začalo to teď trochu jak kdyby napuchat, tak z togo nemám moc dobrý pocit.

To vypadá jako klasický útok muchniček nebo jak se těm potvorám kousavým, sajícím a žijícím u vody říká. Některý pes na jejich kousance může reagovat více, ono to i člověka hodně bolí, když je takový hmyzák hlodne. A dlouho to pak svědí, dlouho se to hojí.
Fence bude jistě dneska už lépe, kdyby ne, tak zkuste postižená místa potřít Fenistil gelem. Babská rada - když jsem měla podobně doštípaného psa na břehu řeky, pomáhalo přikládání čerstvě nakrájených koleček cibule na chvíli na postižená místa nebo namočit hadřík do octa naředěného vodou a rány tím "poťupat". Podobně, jako u štípance vosou.
Ale kdyby fenka dále otékala, zajeďte na veterinu.

3.6.2017 06:51

3.6.2017 11:41

Nemá někdo zkušenost s tímto repelentem:Arpalit Dog Elektronický repelent.

Přidejte reakci

Přidat smajlík