Anonimní
XXX.XXX.139.64
Zdravím, chci se zeptat na názory na nejkvalitnější granule bez ohledu na cenu, jedná se o menší plemeno cca 6kg.
notregistered
XXX.XXX.211.104
Http://www.ifauna.cz/psi/diskuse/detail/3296160/ty-nejkvalitnejsi-granule-bez-ohledu-na-cenu
malému psu hledat více kalorií, častěji krmit.
notregistered
XXX.XXX.211.104
Je problém koupit cestou domů každý den 180g masa a rozdělit se o lžíci brambor bez soli ?
Anonimní
XXX.XXX.139.64
Teď má rok a půl, zatím žere artemis předtím TOTW, občas něco chutná méně, ale nakonec si dá vše. Neodměřuji, jelikož od mala je dost nimra, takže má nasypáno v misce neustále u čehož hodlám zůstat.
Anonimní
napsal(a):
Teď má rok a půl, zatím žere artemis předtím TOTW, občas něco chutná méně, ale nakonec si dá vše. Neodměřuji, jelikož od mala je dost nimra, takže má nasypáno v misce neustále u čehož hodlám zůstat.
Pokud mu chcete nechat žrádlo celý den a nechcete to měnit, tak opouštím tuto diskuzi.
Anonimní
XXX.XXX.139.64
notregistered
napsal(a):
Je problém koupit cestou domů každý den 180g masa a rozdělit se o lžíci brambor bez soli ?
Je, jelikož sama sobě nevařím. Maso dostává tak 2-3 týdně i s kostma na zabavení.
Anonimní
XXX.XXX.139.64
polárka.15
napsal(a):
Pokud mu chcete nechat žrádlo celý den a nechcete to měnit, tak opouštím tuto diskuzi.
A co je na tom tak špatného? naučila se, že se nemusí o žrádlo bát jelikož ho má pořád a že nemusí hltat protože ji ho za pár minut neseberu.
Anonimní
napsal(a):
A co je na tom tak špatného? naučila se, že se nemusí o žrádlo bát jelikož ho má pořád a že nemusí hltat protože ji ho za pár minut neseberu.
Nemusí se o žrádlo bát? Dobrej vtip. Hltání je pro psa přirozené - jen tak mimo hru.
Vy jste si psa rozmyslela a pak se divíte, že je vybíravej?
notregistered
XXX.XXX.211.104
Anonimní
napsal(a):
Je, jelikož sama sobě nevařím. Maso dostává tak 2-3 týdně i s kostma na zabavení.
Však v pohodě, pročtěte odkaz.
Ono toho na výběr zas tolik není.
Anonimní
XXX.XXX.139.64
polárka.15
napsal(a):
Nemusí se o žrádlo bát? Dobrej vtip. Hltání je pro psa přirozené - jen tak mimo hru.
Vy jste si psa rozmyslela a pak se divíte, že je vybíravej?
Ja sem nikde netvrdila že je vybíravá, nakonec sežere vše. Ptala jsem se jen na kvalitní granule, jelikož to co mám teď asi na špičce není. Prosím o držení se tématu. Tímto způsobem se u nás krmí všichni psi a není problém, takže o tomto tato diskuze není. Děkuji.
Anonimní
napsal(a):
Ja sem nikde netvrdila že je vybíravá, nakonec sežere vše. Ptala jsem se jen na kvalitní granule, jelikož to co mám teď asi na špičce není. Prosím o držení se tématu. Tímto způsobem se u nás krmí všichni psi a není problém, takže o tomto tato diskuze není. Děkuji.
Pokud psu vyhovuje toto krmení, nevidím důvod, proč to měnit. Je to postavené na živočišné bázi v poměrně kvalitní úrovni, já v tom zásadní problém nevidím. Problém vidím jen v tom podávání.
Tak, když napíšete, že se někdy netváří, někdy jí to trvá déle, mluví samo za sebe.