Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.242.18
Ahojte,
taky patříte mezi Ty, co sice máte psy i jako obranáře ale i jako kamarády a máte starost o jejich bezpečnost? Máte doma někdo na baráku bezpečnostní kamery se záznamem? Nechci tady řešit nějaké povolení s nahráváním atd... dosah kamer by byl pouze na našem pozemku, byl by i za bránou, ale tam je stále náš pozemek. Jaké používáte kamery? Kde jste je koupili a jste s nimi spokojení? Nebo byste si vybrali jiné?
Děkuji zas odpověď a přeji krásný pátek.
Já sice kamery doma nechci, ale bigliky jsem učila, že když jsou sami doma a někdo nezvaný přijde, schovají se pod postel a dělají ze neexistují. Následně bylo na psech dost poznat že tam někdo byl. Sice nehlidali, ale nikdo jim neublížil.
Teď mi s příchodem ovcouna i bígl hlídá, že se bojím že jednou vyvrátí vrata. :) z venku jim nemá kdo jak ublížit a zahrada je preplocena, aby ani od sousedů něco hozeneho nemohli ani ocuchat. A přes zadní stranu pozemku máme stodolu. Takže největší nebezpečí pro psy jsou oni sami.
Pokud by měli jen plot ne zeď že strany z ulice, tak před něj ještě udělám plot nebo na jiné části zahrady psi výběh.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.242.18
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Máme, vše se odvíjí od financi.
A můžete mi napsat, klidně do sz co máte za tip? a jak jste spokojeni?