Hnědý labrador - reznutí

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

egon255

25.5.2017 08:05
egon255

XXX.XXX.110.115

Dobrý den, chtěla bych se zeptat majitelů hnědých labradorů, čím krmí, aby si pes zachoval tmavou hnědou barvu. Mám psa od štěněte, teď jsou mu tři roky. Je trochu nežravka, hned tak nějaké granule mu nejedou. Také je dost citlivý na změnu, stačí kousek syrového masa a zvrací. Vyzkoušeli jsme řadu granulí, teď má asi půl roku Profine kuře/brambor, nebo losos/brambor. Všechno by bylo v pořádku, granule mu chutnají, nezvrací, nemá průjem, nedrbe se. Jediný problém je, že stále více světlá/rezne. Dostává lososový olej na granule, ale stejně má srst na zádech sušší a hrubší. Poradíte mi, co s tím ? Děkuji.

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.5.2017 08:13

Mě pes rezne akorát když líná, s tím se nic neudělá. Hrubší srst na zádech než jinde má, to tak asi má být smajlík - Chtělo by to foto jak váš pes vypadá.Jinak krmím brit care a k tomu úplně všechno, od masa, vajec, zeleniny, příloh prostě absolutně pestrá strava. Spíš bych pořešila tu citlivost na krmivo, to normální není, krev jste brali ? Slinivka, štítná žláza taky koprologie, zdravý pes nezvrací když dostane kus masa, tam bude ten hlavní problém, od toho sem ožná odvíjí i špatná srst.

25.5.2017 12:39
manbea

XXX.XXX.70.116

Může reznout po tom lososovém oleji. U mých bílých jedinců je právě tento olej tabu, protože po něm prokazatelně žloutnou. Zkuste případně produkt v odkazu, možná by vám pomohl.

https://vitaminy-pro-psy.heureka.cz/orling-gelacan-champion-psi-cernobila-plemena-150g/.

25.5.2017 12:47

Lososový olej dávám taky, do každého krmeni k tomu každý den minimálně jednu mrkev a nerezne.

25.5.2017 12:49
LájošM

XXX.XXX.14.251

Nelehává na sluníčku? To dokáže u některých psů taky srst zesvětlat.

25.5.2017 13:04
manbea

XXX.XXX.70.116

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Lososový olej dávám taky, do každého krmeni k tomu každý den minimálně jednu mrkev a nerezne.

Ono je to o jedinci, u mě 2 ze 3 reznou, ten jeden nic. Ale záleží také na obsahu vitamínu A a betakarotenu v krmivu. A také na tom, zda mokrý pes lehává na sluníčku.

Kristýna.KIPI

12.7.2017 15:31
Kristýna.KIPI

XXX.XXX.50.72

Dobrý den, chtěla bych se zeptat jaké jsou ideální granule pro toto plemeno? Já krmím Brit Junior (mám 10-ti měsíční fenku) + kombinace s konzervami Gran Carno a zeleninou a má skoro pořád průjem. Byla jsem i na výtěru a nic nenašli.
Děkuji moc za radu.. K.

Přidejte reakci

Přidat smajlík