Vhodná aktivita pro psa

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

sicek

23.5.2017 12:49
sicek

XXX.XXX.203.216

Dobrý den.Chtěla bych zvolit pro svého psa středního plemene vhodnou aktivitu.Je dost akční a pochybuji, že se v dospělosti zklidní. :-D Přemýšlela jsem o zakoupení sady překážek na agility.Máte s tím zkušenosti?Co baví vaše hyperaktivní miláčky?

23.5.2017 13:43
macomb

XXX.XXX.200.139

Záleží čemu se chcete věnovat, zatím bych určitě nic nekupovala, podle popisu jde asi o štěně a nevíte co ho i vás bude bavit. Agility překážky mají skoro na každém cvičáku tak to chce prvně vyzkoušet( opatrně na skákání).Naše štěnisko z toho nijak extra odvařený není, ale tunely ho baví, tak jsem si říkala, že koupím takovej ten dětskej tunel za 00 nic, protože co jsem koukala tak ty "agility" překážky jsou celkem drahý a dokud člověk neví jestli to chce dělat...
Náš miluje balonky, frisbi a vlastně cokoliv co může nosit smajlík Zkoušeli jsme cvičně stopy (to se vůůůbec nechytal) a obrany, to si myslím, že by ho časem bavit mohlo smajlík

sicek

23.5.2017 13:48
sicek

XXX.XXX.203.216

Děkuji za radu.

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.5.2017 17:26
Uživatel s deaktivovaným účtem

Můj pes agility nechápe a pokud cokoliv hodím, přinesu si to sama. Jedině střapec, veverky a hlídání, aby se žádný pták nepoflakoval po zemi. Ti mají létat, popř. sedět na stromě, to dá rozum, přece.

Přidejte reakci

Přidat smajlík