marudv
XXX.XXX.143.39
Dobrý den,
brzy nám do rodiny přibude nový člen, a tak sháním co nejvíce informací. Chtěla bych se Vás zeptat na krmnou dávku. Četla jsem, že štěně do půl roku by se mělo krmit čtyřikrát denně. Jak nejlépe časově toto rozložit? Kdy se nejdříve ráno a nejpozději večer může krmit? Předem děkuji za odpověď.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Podle toho, jak máte čas vy, po venčení, jak chce štěně... My jsme krmili ráno, cca v jednu až ve dvě, v sedm až v osm, večer před spaním malou dávku. Tu jsme časem stáhli na pár granulek jako dobrůtku.
Teď už krmíme v podstatě jednou denně - pořád. Ne doslova, zasekli jsme se na třech krmných dávkách. Teď si tedy dá jen k večeru a pak později, má plnou tlamu degustačních vzorků od fen, na jídlo není čas ani chuť, pokud to není barfácká miska. I z té vyžere jen maso.
Uživatel s deaktivovaným účtem
My jsme dávali ráno v 6 před odchodem do práce (o víkendu později), druhou dávku kolem poledne, třetí odpoledne cca ve 4 a poslední v rozmezí 8 - 9 hodin večer podle toho, jak bylo štěně aktivní. Teď ve 4 měsících dáváme už jen 3x denně, problém je, že ani tak nechce moc žrát, a to jsme vyměnili granule za podle mě chutnější a voňavější. Chtěla by maso, ale bohužel nemůžu vařit pro 3 psy, nestíhám to, málo času.
marudv
napsal(a):
Dobrý den,
brzy nám do rodiny přibude nový člen, a tak sháním co nejvíce informací. Chtěla bych se Vás zeptat na krmnou dávku. Četla jsem, že štěně do půl roku by se mělo krmit čtyřikrát denně. Jak nejlépe časově toto rozložit? Kdy se nejdříve ráno a nejpozději večer může krmit? Předem děkuji za odpověď.
Nehledejte šablony a nastolte režim, který bude vašemu štěněti vyhovovat.
Trhac
XXX.XXX.62.204
My jsme davali v 6 rano, pres den mela otviraci misku kdyz jsme byli v praci, otvirala se v cca 12 hod. Vecer dostavala mezi 6-7. Kolem 6 mesice prestala jist pres den, vzdy kdyz jsme prisli, tak byla miska plna, nechali jsme to tak tyden, furt to pretrvavalo, tak od ty doby uz jsme ji prestali davat a ji jen 2x denne.