Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Arise

13.5.2017 10:51
Arise

XXX.XXX.59.146

Dobrý den,
mám 7-měsíčního křížence a tento týden mi zvracel 3x - vždy žlutě. Není týden kdy by nezvracel alespoň jednou. Mám se bát nebo je to normální?

13.5.2017 10:59
scylla

XXX.XXX.150.32

Arise napsal(a):
Dobrý den,
mám 7-měsíčního křížence a tento týden mi zvracel 3x - vždy žlutě. Není týden kdy by nezvracel alespoň jednou. Mám se bát nebo je to normální?

Neptejte se na internetu, ale jděte k veterináři.

13.5.2017 11:18
rapotacka11

XXX.XXX.32.224

Čím krmíte ?
Kvalitně, pestře ? I masem ?

Arise

13.5.2017 11:20
Arise

XXX.XXX.59.146

Dostává buď suché granule nebo smíchané s konzervou. Plus tedy pamlsky. Nemyslím, že by byl přežraný nebo snědl něco špatného, máme ho pod dozorem pořád.

Uživatel s deaktivovaným účtem

13.5.2017 11:24
Uživatel s deaktivovaným účtem

Bohužel nekrmíte vůbec pestře, jak je to s kvalitou nemohu soudit. Začněte přidávat tak 3x týdně maso viz http://obchod.tutani.cz/mrazene-maso/ (maso je myšleno jak svalovina, tak vnitřnosti i kosti).

13.5.2017 11:28
scylla

XXX.XXX.150.32

Arise napsal(a):
Dostává buď suché granule nebo smíchané s konzervou. Plus tedy pamlsky. Nemyslím, že by byl přežraný nebo snědl něco špatného, máme ho pod dozorem pořád.

Jak ty granule tak ti konzervy mohou být příčinou. Dál může být příčinou špatná funkce jater, zánět žaludku, viróza, alergie na složky stravy. Tady nic nevysedíte, jděte na veterinu.

13.5.2017 11:34
Terven

XXX.XXX.110.147

Arise napsal(a):
Dobrý den,

A zvracel ráno nalačno? Nebo po krmení? Za jak dlouho po krmení? To jsou celkem podstatné informace.
Zvracení žluté pěny bývá nejčastěji z hladu, po ránu, případně z překyselení. Je to štěně- kolikrát denně krmíte? Nemá moc dlouhé hladové pauzy? To by odpovídalo...

Přidejte reakci

Přidat smajlík