Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Anonymka13

28.4.2017 17:12
Anonymka13

XXX.XXX.225.103

Mám pejska, jorkšírka. Včera odpoledne ho píchla vosa do tlapky(k vetovi jsme nejeli). Chladila jsem mu místo kam ho vosa píchla.Na tlapku nemohl ani došlápnout.Potom si lehl a chvíli odpočíval, pak se jednou pozvracel.Navečeru už na tlapičku začal došlapovat.Dnes už na zahradě běhá jako kdyby se nic nestalo.

28.4.2017 18:19
Atheira

XXX.XXX.50.119

Beztak se vsadím, že ji honil nebo do ní na zemi šťouchal packou. Takže... má co chtěl.
A stejně tak si myslím, že jak byl zcela určitě pinďulín s bebínkem řádně politován a litován ještě v průběhu celého dne, nedošlapoval na ni ještě v době, kdy už by na ni normálně chodil.

Jork je pořád normální pes. Jedna vosa ho maximálně naučí tomu, aby je nechal na pokoji.

29.4.2017 11:41
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Anonymka13 napsal(a):
Mám pejska, jorkšírka. Včera odpoledne ho píchla vosa do tlapky(k vetovi jsme nejeli). Chladila jsem mu místo kam ho vosa píchla.Na tlapku nemohl ani došlápnout.Potom si lehl a chvíli odpočíval, pak se jednou pozvracel.Navečeru už na tlapičku začal došlapovat.Dnes už na zahradě běhá jako kdyby se nic nestalo.

Vosa? Kde to žijete? Já vosu ještě letos neviděla, navíc teď dva dny pršelo. Pokud na ni pes nedopatřením šlápne a píchne ho(vosa, včela) kouknu co to tedy je, případně vytáhnu žihadlo a řeknu: jejda, no šlápnul jsi na ni, tak tě píchla, to přejde. A dál si psa nevšímám. Teda kdyby napuchnul a kolaboval, tak samozřejmě ano, ale můj alergik není. Mamky feňule už párkrát otekla, ale je blbka a záměrně je chytá, takže dobře jí tak. Pravdou je, že co jsem ji viděla je chytat a konzumovat na meruňkách, muselo ji píchnout určitě několik a neotekla už ani jednou. Asi se chtěla odalergizovat

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.4.2017 11:52
Uživatel s deaktivovaným účtem

lesnížínka napsal(a):
Vosa? Kde to žijete? Já vosu ještě letos neviděla, navíc teď dva dny pršelo. Pokud na ni pes nedopatřením šlápne a píchne ho(vosa, včela) kouknu co to tedy je, případně vytáhnu žihadlo a řeknu: jejda, no šlápnul jsi na ni, tak tě píchla, to přejde. A dál si psa nevšímám. Teda kdyby napuchnul a kolaboval, tak samozřejmě ano, ale můj alergik není. Mamky feňule už párkrát otekla, ale je blbka a záměrně je chytá, takže dobře jí tak. Pravdou je, že co jsem ji viděla je chytat a konzumovat na meruňkách, muselo ji píchnout určitě několik a neotekla už ani jednou. Asi se chtěla odalergizovat

Moje je taky blbka, protože vosy i včely chytá už od štěněte, zatím žihadlo nedostala. Koncem léta míváme na dvoře taky sršně a u těch je nějak opatrnější i když se jí už taky úspěšně chytit podařilo. CHytne a sní.

Přidejte reakci

Přidat smajlík