Creedy
XXX.XXX.128.20
Dobrý den,
rád bych se zeptal, zda-li někdo nepozná, ze kterých ras je křížený tento voříšek.
Díky.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Tady není pořádně vidět ani jak je pes velkej, takže s určitostí lze říci asi jen to, že jeden z předků byl žlutý chlupatý pes.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Tipuju hovawart, možná zlatý retrívr, možná i nějaký bílý pes...kdoví.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.242.18
Tož já to vidím na nějakého pěkného podkoleňáka, dlouhosrstý jezevčík, možná s kokrem? plus teda asi nějaké další dvě rasy netuším čeho
Creedy
XXX.XXX.128.20
Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Tož já to vidím na nějakého pěkného podkoleňáka, dlouhosrstý jezevčík, možná s kokrem? plus teda asi nějaké další dvě rasy netuším čeho
To si myslím taky, ale seděl by mi spíš jezevčík se zlatým retrívrem. Jenže neměl tak zakrslé nohy, měl je rovné a vypadal proporcionálněji. Jinak byl to přesně podkoleňák, tak 50 cm :D Díky za radu.
Creedy
XXX.XXX.128.20
Nebo zlatý retrívt s kokršpanělem ? :D.
Podobný černý - údajně kokršpaněl x pouliční směs. Má něco přes 20kilo, takový odbelníkový nebo spíš válcový rámec...
sofi1
XXX.XXX.182.230
Mala som psíka, kríženca rasy írsky seter a pyrenejský horský pes, psík vyzeral podobne, úplne ako zlatý retríver. Na fotke ale nie je vidno akej velkosti psík je. Ten náš bol velký a mohutný.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.242.18
Creedy
napsal(a):
Nebo zlatý retrívt s kokršpanělem ? :D.
To by byl si ymslím větší kdyby to bylo se zlaťákem, ale těžko říct, já tam vidím toho dlouhosrstého jezevčíka