Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Anonymm

15.4.2017 23:50
Anonymm

XXX.XXX.49.86

Zdravim.
Ma tu nekdo zkusenosti s anglickym setrem? Jak jste spokojeni, mate nejake minusy? Vyhody a nevyhody kluku a holek?

Zajimaly by me vsechny zkusenosti s temito pejsky, muzete pridavat i fotky vaseho fesaka :)

Dekujo.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.4.2017 10:15
Uživatel s deaktivovaným účtem

Anonymm napsal(a):
Zdravim.
Ma tu nekdo zkusenosti s anglickym setrem? Jak jste spokojeni, mate nejake minusy? Vyhody a nevyhody kluku a holek?

Zajimaly by me vsechny zkusenosti s temito pejsky, muzete pridavat i fotky vaseho fesaka :)

Dekujo.

Měla jsem irčana, ale anglického setra jsem několikrát hlídala, když byl jeho majitel na dovolené.
Byl to pes bez loveckého výcviku, naučené "jen" základní povely, ale ty zvládal dobře a byl velmi dobře ovladatelný...nejlepší zábava pro něj byla, když mohl na poli s remízkami a křovím prohledávat terén...za mě jsou setři obecně velmi příjemní psi, ale myslím, že pokud není cíleně používán jako lovecký pes, tak časté procházky v přírodě jsou základ.

Neregistrovaný uživatel

16.4.2017 11:30
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.151.89

Měla jsem fenu anglického sestra s PP od myslivce. Něžná kontaktní povaha, neutíkala. Problém byl zdravotní - obě kyčle trojky. Tím, že byla lehká (sestři zvlášť feny jsou), tak to na ní nebylo moc vidět, ale dle zkušeného veta orthopeda, má hodně setrů DKK. Takže pozor na to!

Přidejte reakci

Přidat smajlík