Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.4.2017 14:54
Jajulina

XXX.XXX.139.5

Zdravím všechny,
Chtěla jsem se zeptat na názor pořídit Bulíka ke druhému psovi. Máme fenku terierku (35cm) 1.5 rok a ted momentálně Bulíka psa 2.5 měsíce. Čtu různé články kde píší že je k jiným psům někde píší že musí být v rodině samy. Tak bych chtěla slyšet více názorů a kdyztak nějaké rady.
Předem děkuji za vše

11.4.2017 15:20
Andrýsek3

XXX.XXX.44.88

Tak už ho máte, tak je asi pozdě ne? fena a pes by mělo být v pohodě.

11.4.2017 15:26
manžestrová panička

XXX.XXX.13.106

Asi před rokem jsem v parku zažila rvačku patíka (kluka) a buliny (holky) o klacek. Oba ho chtěli a ani jeden nemínil ustoupit a šli na férovku do sebe. Ale to byli cizí psi, když jsou v jedné smečce, tak snad ok.

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.4.2017 17:32
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jajulina napsal(a):
Zdravím všechny,
Chtěla jsem se zeptat na názor pořídit Bulíka ke druhému psovi. Máme fenku terierku (35cm) 1.5 rok a ted momentálně Bulíka psa 2.5 měsíce. Čtu různé články kde píší že je k jiným psům někde píší že musí být v rodině samy. Tak bych chtěla slyšet více názorů a kdyztak nějaké rady.
Předem děkuji za vše

Neptáš se trochu pozdě, když už ho máte doma? To bys ho vrátila, kdyby sis tu přečetla, že to dohromady s teriérkou nepůjde?

11.4.2017 18:18
koňadra

XXX.XXX.128.31

Patterdale teriér a bullteriér - opravdu výborná kombinace! Nicméně pes a fena by snad mohli fungovat, ale není to jistota, a také co budeš dělat, když bude fena hárat?

11.4.2017 18:29
Jajulina

XXX.XXX.139.5

Tak samozřejmě když to nedej bože nepůjde v dospělosti, tak to budeme muset nějak vyřešit. Fenka se bude kastrovat, měla už dvakrát problém se spodkem. Je křížená s jagdterierem. Zatím jsou v pohodě, tak uvidíme...

Přidejte reakci

Přidat smajlík