Tedysek
XXX.XXX.0.245
Tedysek
XXX.XXX.0.245
Tak jsme dnes "složili zkoušku velkého bígla ". Šli jsme po poli, psi cuchat a najednou se biglovo zvednu přímo pod čumák zajíc, udělal tři skoky, bigl za nim, já zarvala z plných plic, abych ho vytáhla z loveckého tranzu a pes se na patě otočil a přiběhl s pocitem vítězství tak jsem si říkala, fajn vzrůšo máme za sebou. A 20 m od baráku se zvedla kuna. Scénář se opakoval (to byla první zkušenost s kunou) včetně splněného přivolání. :) upřímně víc hrdá jsem na toho flekáče ještě nebyla.
Accuracy
XXX.XXX.1.187
Já nikdy nebyla na svého psa více hrdá, než když jsem ho odvolala od jezevce. Byl to můj první a dosud poslední jezevec v životě. To zvíře je poloviční výšky co můj pes, ale skoro stejně dlouhé a má tendence chňapat. Vážně nechápu, jak toho jezevce dokáže přemoci jezevčík. Opravdu jsem se bála, že jeden druhého pokoušou. Nakonec se dal náš čumák odvolat, i když jsem musela zařvat. Pak byla veeeliká pochvala. :).
Tedysek
XXX.XXX.34.73
Jezevce jsme naštěstí ještě nepotkala. Já se těším už všech zvířat skoro. Nedokážu si představit co by můj pes dělal.