bla
XXX.XXX.203.216
Dobrý den.Štěně-6 měsíců, středně velké plemeno.Ráno dostal oblíbené granule, které sní i suché, ale ani se toho nedotkl.Zkusila jsem i něco jiného, ale taky bez úspěchu.Je slyšet, jak mu kručí v břiše a pokoušel se vyvolat zvracení.Vrtí ocasem, ale je klidnější, než obvykle.Doposud byl v pořádku.Pokud se to nezlepší, zašla bych s ním k veterináři ještě dnes.Prosím o rady.Děkuji.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Nejlepší bude zavolat veterináři a popsat mu, jak se pes chová, takhle přes internet to těžko někdo odhadne.
Obecně, pokud se pes neúspěšně pokouší zvracet, může to být torze žaludku, ale to by se asi taky hodně rychle zhoršoval (nafouklé břicho, apatie) - tam jde pak o vteřiny.
Anebo mu je jen blbě a třeba mu pomůže, když se napase trávy.
bla
napsal(a):
Dobrý den.Štěně-6 měsíců, středně velké plemeno.Ráno dostal oblíbené granule, které sní i suché, ale ani se toho nedotkl.Zkusila jsem i něco jiného, ale taky bez úspěchu.Je slyšet, jak mu kručí v břiše a pokoušel se vyvolat zvracení.Vrtí ocasem, ale je klidnější, než obvykle.Doposud byl v pořádku.Pokud se to nezlepší, zašla bych s ním k veterináři ještě dnes.Prosím o rady.Děkuji.
No, asi to tak budete muset udělat. S tím veterinářem.
Jinak blicí stavy se psům dějí a většinou to nic není. Ale někdy je a to doma nepoznáte.
bla
XXX.XXX.203.216
Keriton-Trávu ukusoval.Na torzi to nevypadá.Dala jsem mu piškot a sežral ho bez problému.Nechtěl granule, konzervu ani kapsičku.Až na to, že nežere, vypadá v pořádku.Snad to nebude nic vážného.
bla
napsal(a):
Lidi, prosím, když máte psa, kterému je špatně, neseďte u netu a jděte na veterinu.
bla
XXX.XXX.203.216
Scylla-Chtěla jsem jen rady, které by mu mohly pomoci, než se dostanu k veterináři.Třeba co mu zkusit dát, aby alespoň něco snědl a podobně.K veterináři s ním pojedu ještě dnes, ale nemůžu se tam dostat hned teď.Proto jsem chtěla alespoň touto cestou pomoc.
bla
napsal(a):
Scylla-Chtěla jsem jen rady, které by mu mohly pomoci, než se dostanu k veterináři.Třeba co mu zkusit dát, aby alespoň něco snědl a podobně.K veterináři s ním pojedu ještě dnes, ale nemůžu se tam dostat hned teď.Proto jsem chtěla alespoň touto cestou pomoc.
Na základě tvého popisu nemůže nikdo poznat diagnozu a tedy ti nemůže ani kvalifikovaně poradit. Takže veterinární rady po internetu zvlášt při akutních potížích fakt ne.
Pokud pes sežere piškot, ukusuje trávu a jinak se chová normálně, normálně vylučuje, jen nežere není třeba hned plašit. Dejte mu napít, nechte ho at si žere trávu a jen ho sledujte. občas psům není dobře stejně jako lidem. já taky s každou nevolností neběhám hned doktorovi. Pokud nemá teplotu, není schvácený nebo apatický, má zájem si hrát, jít ven a dokonce by sežral něco co má rád a jen odmítá granule tak bych klidně den dva počkala.
bla
XXX.XXX.203.216
Habe-Chce si hrát, i zlobí
, ale obvykle je aktivnější, než dnes.Sice je teplo, ale on lítá i tak.Kromě toho nechutenství a kručení v břiše jiný problém není.Krmila jsem ho z ruky, ale vyplivuje to, vodu pije.Tak uvidím.Děkuji.
bla
napsal(a):
Habe-Chce si hrát, i zlobí
, ale obvykle je aktivnější, než dnes.Sice je teplo, ale on lítá i tak.Kromě toho nechutenství a kručení v břiše jiný problém není.Krmila jsem ho z ruky, ale vyplivuje to, vodu pije.Tak uvidím.Děkuji.
Jasně když mu není úplně dobře tak může být mín aktivní, krom toho dneska je šílené vedro.Nekrmte ho, nechte ho vytrávit, jen dostatek vody a moc ho nehoťe at si odpočine a uvidíte