Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Tedysek

8.4.2017 09:01
Tedysek

XXX.XXX.36.173

Chtěla bych naším psům pořídit nejakou interaktivní hračku, aby si namahali hlavičku. Bigl ty hračky zvládá bez problémů, NO ještě nemá zkušenost s nima. Co byste doporučili, aby ji mohli vyuzivat dostatečně oba dva?

8.4.2017 09:36
rapotacka11

XXX.XXX.32.108

Centrifugu ?

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.4.2017 10:37

Nám se líbí ty, co jdou honit po bytě a padají z nich mlsky, z jiných by mi psina spolkla součástky-je to polykačka. A nebo si dostatečně interaktivně vyhraje s kartonovou krabicí, až to krabice nevydrží a vybouchne...

8.4.2017 10:37
8.4.2017 10:42
ainu

XXX.XXX.200.132

Podomacku vyrobene psi hlavolamy hafany zabavi a nemusite utracet velke castky za znackove interaktivni hracky :)

O psich hlavolamech (hersenwerk) vysla i kniha, od zkusenych instruktorek:
http://www.hafster.cz/recenze-kniha-hersenwerk-pro-psy/

V recenzi najdete i link na FB stranky psich hlavolamu, kde najdete inspiraci a muzete se poptat na veci, ktere Vas zajimaji.

Na zacatek Vam budou stacit bezne veci v domacnosti pro vyrobu takovych pomucek. Staci zapojit fantazii a Vasi psi budou nadseni :).

Neregistrovaný uživatel

8.4.2017 10:42
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.197.228

Pro mé psy jsem nejlepší interaktivní hračka já (... a oni pro mě)

Tedysek

8.4.2017 17:29
Tedysek

XXX.XXX.0.245

Jde mi o to, že bígla tohle moc baví a no by mohl mít v palici něco jiného než lovit bígla a mě :) Na cvičák se bohužel skoro nedostaneme, tak chci, aby nějak víc namahali hlavu. ;) já jsem taky skvělá hračka, ale když mě po třetízek chytí za ruku, tak už prskam vzteky. :).

Tedysek

8.4.2017 17:51
Tedysek

XXX.XXX.0.245

Tak pro začátek tedy zase míček. Máte návod jak udělat ty překladech pet láhve?

Přidejte reakci

Přidat smajlík