Časté pití a močení

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

nikolajn

4.4.2017 12:35
nikolajn

XXX.XXX.165.240

Dobrý den,
prosím Vás, mám dvouletou fenu, vím, že je doba hárání, ale moje fena poslední dobou dost pije a často močí, před pár dny se nám i vyčůrala v bytě což nikdy neudělala, nemohla to asi udržet a taky jednou zvracela v autě. Moc nežere. Nevíte prosím Vás co by to mohlo být?

Děkuji moc za odpověď.

4.4.2017 12:38
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

nikolajn napsal(a):
Dobrý den,
prosím Vás, mám dvouletou fenu, vím, že je doba hárání, ale moje fena poslední dobou dost pije a často močí, před pár dny se nám i vyčůrala v bytě což nikdy neudělala, nemohla to asi udržet a taky jednou zvracela v autě. Moc nežere. Nevíte prosím Vás co by to mohlo být?

Děkuji moc za odpověď.

Ledviny. Seberte ranní moč a hybaj k vetovi.

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.4.2017 12:43
Uživatel s deaktivovaným účtem

nikolajn napsal(a):
Dobrý den,

Děkuji moc za odpověď.

Chcete celý ten dlouhý seznam?

je toho víc a bez veterináře stejně nic samo domo nevyřešíte.

4.4.2017 18:56
scylla

XXX.XXX.150.32

nikolajn napsal(a):
Dobrý den,

Děkuji moc za odpověď.

Chce to vyšetření u dobrého veterináře, biochemku, vyšetření na srdce, cukrovku, ledviny, močové cesty, cushinga.

Přidejte reakci

Přidat smajlík