Ivet_B
XXX.XXX.202.137
Ahojte, myslíte, že je to labradorský retrívr? Jsou to aktuální fotky, kdy jí jsou 2 roky.
Každý nám říká něco jiného..
Rodiče jsme viděli a to byli labradorští retrívři - máma černá a táta zlatý.
Díky za názory ![]()
Ivet.
Lili25
XXX.XXX.162.113
A kde je fotka?
Ivet_B
XXX.XXX.202.137
Uživatel s deaktivovaným účtem
Doufám, že jste za toho taky-labradora dali aspoň spoustu peněz :D.
Ivet_B
XXX.XXX.202.137
Ivet_B
XXX.XXX.202.137
Dík za odpovědi.. Peněz moc nestála Nejsem moc velký znalec v plemenech, tudíž mi to vůbec nevadí, že je křížená a zamilovala jsem se do ní hned, když jsem jí viděla
Jojo chutná jí holce no :-D pohybu má dost, ale pořád by se něčím tláskala
Ivet_B
napsal(a):
Dík za odpovědi.. Peněz moc nestála Nejsem moc velký znalec v plemenech, tudíž mi to vůbec nevadí, že je křížená a zamilovala jsem se do ní hned, když jsem jí viděla
V jejím vlastním zájmu ji opravdu nepřekrmujte, nadváha není o tom, jestli někomu chutná nebo ne, je to o zdraví. Nenechte ji jíst nesmysly, jednou za to budete rády obě.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.81.83
Klidne to muze byt cistokrevna labradorka. Zihani (brindle) je zpusobeno recesivnim genem na lokusu K a u labradoru se tento gen vyskytuje, i kdyz vzacne, tj. sance, ze se spoji dva prenaseci, je dost mala (a pravdepodobnejsi bude teorie, ze oba jeji rodice maji ve svem puvodu "neco zihaneho" tj. ani jeden neni cistokrevny).
Je krasna, podobneho psa jsem kdysi davno potkala a udelal na me takovy dojem, ze i po dlouhych letech si pamatuju, ze to byl (udajne) krizenec labradora a irskeho setra.
V žádném případě. žádní žíhaní labradoři neexistují :-D.
Ivet_B
napsal(a):
Věřím, ze ji chutná, ale ve 2 letech u velkeho psa při těle ji odrovnavate hrozne klouby, atd. Ve staří toho budete litovat.
napsal(a):
V žádném případě. žádní žíhaní labradoři neexistují :-D.