Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.4.2017 11:22
snaselovalenka

XXX.XXX.10.2

Mám malý dotaz, máme doma osm štěnátek labradora(5. týdnu). Ráno mi jedna fenečka ani nechtěla jít ven, když jsem jí vzala do ruky a dala jí ven, ihned se začala klepat a teklo jí z čumáku. Ani s ostatníma si nechtěla hrát, jen ležela v rohu. Vzala jsem si jí k sobě, teď spinká, ale strašně rychle dýcha.

Nevím jestli je jen nachlazená nebo něco jiného.

3.4.2017 11:32
koňadra

XXX.XXX.128.31

snaselovalenka napsal(a):
Mám malý dotaz, máme doma osm štěnátek labradora(5. týdnu). Ráno mi jedna fenečka ani nechtěla jít ven, když jsem jí vzala do ruky a dala jí ven, ihned se začala klepat a teklo jí z čumáku. Ani s ostatníma si nechtěla hrát, jen ležela v rohu. Vzala jsem si jí k sobě, teď spinká, ale strašně rychle dýcha.

A na co čekáte? Že vám poradí tady někdo na anonymní diskusi, kdo vaše psy ani nevidí a v 99 % není veterinář?! Už jste měla být na veterině. Jestli tedy nechcete, aby vám uhynul celý vrh.

3.4.2017 11:40
scylla

XXX.XXX.89.110

snaselovalenka napsal(a):

Mazejte na veterinu ihned.

Přidejte reakci

Přidat smajlík