JS8
XXX.XXX.73.236
Dobrý den,
jsme studentky Mendelovy univerzity v Brně a provádíme výzkum v oblasti poptávky po pletených oblečcích pro psy. Moc by nám pomohlo, kdybyste nám vyplnili níže uvedený dotazník. Zabere to max.20 sekund :)
Děkujeme!
Odkaz: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScW7mUMm840PDFzTMoKe9VoMSeXYkY-Hij3DxOw3jhBZobBw/formResponse.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Je nám líto, požadovaný soubor neexistuje.
Ujistěte se, že máte správnou adresu URL a že soubor existoval.
Cože? Na MENDELU? Není to spíš průzkum poptávky nějakého obchodního řetězce nebo výrobce?
No, ono je to jedno, protože "požadovaný soubor neexistuje"...
JS8
XXX.XXX.73.236
JS8
napsal(a):
Dobrý den,
jsme studentky Mendelovy univerzity v Brně a provádíme výzkum v oblasti poptávky po pletených oblečcích pro psy. Moc by nám pomohlo, kdybyste nám vyplnili níže uvedený dotazník. Zabere to max.20 sekund :)
Děkujeme!
Odkaz: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScW7mUMm840PDFzTMoKe9VoMSeXYkY-Hij3DxOw3jhBZobBw/formResponse.
Omlouváme se za špatnou adresu. Následující by měla fungovat.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScW7mUMm840PDFzTMoKe9VoMSeXYkY-Hij3DxOw3jhBZobBw/viewform.
JS8
XXX.XXX.73.236
JS8
napsal(a):
Omlouváme se za špatnou adresu. Následující by měla fungovat.
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScW7mUMm840PDFzTMoKe9VoMSeXYkY-Hij3DxOw3jhBZobBw/viewform.
Https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScW7mUMm840PDFzTMoKe9VoMSeXYkY-Hij3DxOw3jhBZobBw/viewform.
JS8
XXX.XXX.73.236
JS8
napsal(a):
Https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScW7mUMm840PDFzTMoKe9VoMSeXYkY-Hij3DxOw3jhBZobBw/viewform.
Tak bohužel stránka nám nejde zprovoznit, každopádně se jedná o tyto otázky. Pokud byste našli chvíli, prosím, odpovězte nám. Jedná se o školní projekt, opravdu nejde o obchodní průzkum :)
Myslíte si, že je potřeba oblékat pejsky do oblečků v zimních obdobích? ANO/NE
Jste ochotni zaplatit za obleček pro Vašeho psa? ANO/NE
Kolik byste byli ochotni zaplatit za ručně pletený obleček pro psa?
- do 200
- od 201 do 300
- od 301 do 400
- od 401 do 500
- od 500
Máte doma nepotřebnou vlnu či svetry? ANO/NE
Byli byste ochotni tyto věci darovat pro dobročinné účely - pletení oblečků pro psy v útulku? ANO/NE.
JS8
napsal(a):
Tak bohužel stránka nám nejde zprovoznit, každopádně se jedná o tyto otázky. Pokud byste našli chvíli, prosím, odpovězte nám. Jedná se o školní projekt, opravdu nejde o obchodní průzkum :)
- do 200
- od 201 do 300
- od 301 do 400
- od 401 do 500
- od 500
Byli byste ochotni tyto věci darovat pro dobročinné účely - pletení oblečků pro psy v útulku? ANO/NE.
Při vší úctě školní projekt na univerzitě?
To jako fakt? A univerzita o tom ví?
Při předpokládané inteligenci frekventanta univerzity bych řekla, že tazatelkám musí být jasné, že na první otázku nemůže být jednoznačná odpověď ano/ne.
Může to být semestrálka, domácí úkol...já s kámoškou dělala praváctví a leváctví u koní ...hm, ale nějak si to už nepamatuju...
Ano
Ano
301-400
nemám Ne
Ano.
Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.242.18
JS8
napsal(a):
- do 200
- od 201 do 300
- od 301 do 400
- od 401 do 500
- od 500
Tak já vám odpovím
1) ANO pokud se ale jedná o psy žijící v bytě, mají krátkou srst a nejsou adaptovaní na venkovní podmínky, tak jako psi žijící celý život venku.
2)ANO, naši psi oblečky mají a koupila jsem je.
3)Ani korunu, ručně pletený obleček pro psa, bych si nikdy nekoupila, za prvé kvůli špatné údržbě oblečku, a za druhé kvůli promokavosti materiálu.
4)NE
5)ANO.
napsal(a):
Může to být semestrálka, domácí úkol...já s kámoškou dělala praváctví a leváctví u koní ...hm, ale nějak si to už nepamatuju...
Ano
Ano
301-400
nemám Ne
Ano.
Na výšce? A taky jste to měly takovou divnou formou? Já nevím... ještě u některých středoškolaček si to ještě dovedu představit...
Víte co, ono ani tak nejde o ten námět. Spíš o provedení, který je bídný.
U první otázky, ač bych tedy odpověděla Ano (s výhradou), představím si berňáka v pleteným svetru a je hotovo.
Accuracy
XXX.XXX.1.187
Myslíte si, že je potřeba oblékat pejsky do oblečků v zimních obdobích? NE, zdravý, nenahatý a dospělý pes se oblékat nemusí.
Jste ochotni zaplatit za obleček pro Vašeho psa? NE, mám labradora, ten má chlupů dost. K čemu by mu obleček byl?
Kolik byste byli ochotni zaplatit za ručně pletený obleček pro psa? Nic, nejsem ochotná ho kupovat, viz výše. Kdyby se stalo a pes obleček potřeboval, budu shánět funkční věc, nikoli módní.
Abych vám ale nějak odpověděla: když vezmu v potaz kvalitní přírodní přízi (teď jsem našla bavlnu a bambus 110 m za 37 Kč, klubíček je třeba asi jako na malý svetr, tak 10? Nejsou tam rukávy, možná jen 8?) a co já vím,50 Kč na hodinu, tak by výrobní hodnota svetříku pro mého psa nešla pod 800, pokud by to mělo vypadat aspoň trochu k světu. A protože umím plést, tak bych svetřík pro jorkšíra nekoupila za víc než 150, protože za ty prachy a pár hodin času můžu mít vlastní a v takové barvě/výšce/šířce a s takovým vzorem/zapínáním/materiálem, jaké si jen budu přát.
Umělý svetr bych nekoupila, nekvalitní akryl žmolkuje a kvalitní nepoznám, dokud ho nevyperu, ovšem po vyprání tu věc pak už nevrátím.
Máte doma nepotřebnou vlnu či svetry? ANO, za předpokladu, že vlnou myslíte přízi; kouše a svetry se vytahaly.
Byli byste ochotni tyto věci darovat pro dobročinné účely - pletení oblečků pro psy v útulku? NE, neboť příze je hnusná kousavá umělina a svetry jsou lidské, k čemu by tomu útulku byly? Leda jako podložka na lehnutí, což je samo o sobě blbý nápad, našemu se do toho zachytávaly drápky takovým způsobem, že to nešlo. Takové věci nesmí být pletené z vlny (vlhká je strašně citlivá) a musí být pleteny hustě, hodně hustě, dvojkama jehlama maximálně, a to nikdo příčetný nedá, to si radš koupím kus flanelu.
Atheira
napsal(a):
Na výšce? A taky jste to měly takovou divnou formou? Já nevím... ještě u některých středoškolaček si to ještě dovedu představit...
U první otázky, ač bych tedy odpověděla Ano (s výhradou), představím si berňáka v pleteným svetru a je hotovo.
Na CZU, hodně divně, sesbíraly jsme data- ale nějak jsme to nedotáhly do konce...nic z toho nevyplývalo nebo co a mělo.
Atheira
napsal(a):
Co berňáka! A v zimě! Já minulý týden viděla PULIHO V OBLEČKU! Puliho, chápe to někdo? V tuhle roční dobu? Pravda, pršelo, ale co?
Zrzavci
napsal(a):
Co berňáka! A v zimě! Já minulý týden viděla PULIHO V OBLEČKU! Puliho, chápe to někdo? V tuhle roční dobu? Pravda, pršelo, ale co?
Tak tady už v triku nějakou dobu chodí jen naháč, co ho pravidelně potkávám, jinak není ve svetru už ani čivina.
Puliho jsem nikdy naživo neviděla, ale vždyť on sám je takovej chodící svetr, koho napadne ho oblíkat, sakra?
Atheira
napsal(a):
Tak tady už v triku nějakou dobu chodí jen naháč, co ho pravidelně potkávám, jinak není ve svetru už ani čivina.
Puliho jsem nikdy naživo neviděla, ale vždyť on sám je takovej chodící svetr, koho napadne ho oblíkat, sakra?
No on asi když zmokne, tak určitě rychle neschne...
napsal(a):
No on asi když zmokne, tak určitě rychle neschne...
To je pak otázka, co měl za obleček. Jestli svetr, tak je to asi úplně jedno. Jestli měl něco nepromokavého... No, i tak si myslím, že vzhledem k teplotám, které jsou venku, nemusel být pak teda zmoklý, ale aby se v tom takový huňáč zbytečně nezapařil.
On sám o sobě asi musí být takový na údržbu dost složitý, ne? Měla jste s ním někdy tu čest? Nesmrdí to, i když je to udržovaný a hezky suchý?
JS8
napsal(a):
- do 200
- od 201 do 300
- od 301 do 400
- od 401 do 500
- od 500
Takže odpovědi na vaše otázky - NE, NE,0, NE, a poslední NE, protože nemám, daruji raděj granule.
Atheira
napsal(a):
To je pak otázka, co měl za obleček. Jestli svetr, tak je to asi úplně jedno. Jestli měl něco nepromokavého... No, i tak si myslím, že vzhledem k teplotám, které jsou venku, nemusel být pak teda zmoklý, ale aby se v tom takový huňáč zbytečně nezapařil.
On sám o sobě asi musí být takový na údržbu dost složitý, ne? Měla jste s ním někdy tu čest? Nesmrdí to, i když je to udržovaný a hezky suchý?
Známý mi nedávno říkal, že po smrti berňačky uvažuje o pullim, že kamarád ho má. Za nějaký čas jsem ho potkala znovu a ptám se, jak dopadly úvahy o pullim. Říkal, že to zamítnul, když k nim přišel, psa si prohlédnout. Prý smrděl jak jeho týden staré ponožky a to se fakt nedalo On totiž smrdí ne jen, když zvlhne, ale taky když je horko.
JS8
napsal(a):
- do 200
- od 201 do 300
- od 301 do 400
- od 401 do 500
- od 500
1) Pokud není pes naháč, nemocný nebo s nevhodnou a ostříhanou srstí, nemyslím si, že by bylo třeba ho oblékat.
2) NE, mám psy, které oblíkat nemusím.
3) Ani korunu, nač mít obleček, který by se mohl nosit jen v období sucha a s kterým bych nemohl vzít psa do lesa nebo do vyšší trávy.
4) NE
5) Raději bych daroval zbytky látek nebo staré oblečení k šití oblečků, které jsou praktičtější než vlněné.
Moc nechápu smysl projektu, nedovedu si představit to téma. Jak z tak úzké problematiky napsat práci. Proč oblečky jen vlněné? Máte s tím zkušenost? Měl jsem jednou na hlídání jorka, kterého mi přivedli v pleteném svetru. Pes byl okamžitě mokrý a svetr plný travin, a to jen prošel po posekané louce. Navíc se zachytával očkama o větvičky.
jolyha
XXX.XXX.229.101
JS8
napsal(a):
- do 200
- od 201 do 300
- od 301 do 400
- od 401 do 500
- od 500
1) máme i psí seniory - pidi psy, kteřív mokru a velkých mrazech obleček potřebují. takže v některých případech ano, obleček je fajn věc.
2)Za oblečky samozřejmě platíme, důležitý je poměr funkčnost a kvalita x cena.
3) za ručně pletený obleček nic. Svetry jsou pro nás zbytečné, potřebujeme oblečky, které v mokrém počasí udrží psa v suchu, v mrazivém počasí se na ně nenabalí sníh a led, případně za sucha tráva, lopuchy a větvičky. Pokud bych chtěla pletený obleček, vyrobím si sama.
4) nepotřebnou vlnu ani svetry nemám, vyrábí se z nich provizorní hračky pro dočaskové pesany či kočky, z čehož vychází i bod 5) - pokud bych měla, klidně daruji, ale spotřebujeme sami.
Svetry jsou ve většině případů na prd. Daleko levnější, praktičtější a rychlejší by bylo ušít trika z fleecu.
Atheira
napsal(a):
Toho, kdo ho má v paneláku
. Tohle už mě rozbilo úplně! Puli v paneláku! A podle toho co vím, tak ti psi fakt smrdí, představa, že mám psa s takovouto srstí v bytě! Děs.