Ježení se při hraní

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

kosáček

18.3.2017 20:06
kosáček

XXX.XXX.207.141

Dobrý den, co znamená když se mi skoro 2 letý pes(kříženec) ježí při hraní i s dobře známými fenami? Se psy se maximálně očuchá, občas zavrčí, ale jinak je v celku nekonfliktní.

19.3.2017 07:11
scylla

XXX.XXX.150.32

Že je nervák.

19.3.2017 07:27
Andrýsek3

XXX.XXX.44.13

scylla napsal(a):
Že je nervák.

Určitě? Můj pes se ježí už od štěněte úplně na každého, a to si chce s každým hrát, ježí se když se bojí, když je vzrušený, když k němu nějaký pes/fena/štěně jde a je naprosto nekonfliktní. Asi bych to teda takhle nepaušalizovala.

19.3.2017 12:09
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Andrýsek3 napsal(a):
Určitě? Můj pes se ježí už od štěněte úplně na každého, a to si chce s každým hrát, ježí se když se bojí, když je vzrušený, když k němu nějaký pes/fena/štěně jde a je naprosto nekonfliktní. Asi bych to teda takhle nepaušalizovala.

Souhlas. Na samíkovi ježení poznat není, ale když tak pozoruju ostatní psy tak ano...ježí se prostě při vzrušení a je jedno, jestli od nervů či nějakého očekávání.

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.3.2017 12:54
Uživatel s deaktivovaným účtem

Andrýsek3 napsal(a):

Neboli nervák

však co si představuješ pod pojmem "nervák"?

"ježí se prostě při vzrušení a je jedno, jestli od nervů či nějakého očekávání."
dtto
však co je "nějaké očekávání"...to nemá s nervy nic společného? s emocemi?

19.3.2017 15:49
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Neboli nervák

"ježí se prostě při vzrušení a je jedno, jestli od nervů či nějakého očekávání."
dtto

No však neříkám, že to co psala Scylla není pravda jen, že mám také zkušenost, že některé psy vyvedou z míry, ano, nazvala jste věci pravým jménem - emoce.

19.3.2017 17:19
Andrýsek3

XXX.XXX.44.13

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Neboli nervák

dtto

Mám slovo nervák spojeno s něčím negativním, tedy když někdo vyzařuje pozitivními emocemi a je šťastný, tak je taky nervák? Podle mě ne. A scylla podle mě myslela, tak že je to pes, který je nervní (nervózní, nevrlý) při střetnutí jiného psa. Ne tak jak jste to.napsala vy, tedy emotivní.

Přidejte reakci

Přidat smajlík