Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Bella888

17.3.2017 09:40
Bella888

XXX.XXX.41.152

Dobrý den, mám malou fenku, má 11 měsíců a přestala nám žrát granule. Kapsičku nebo pamlsek sní ale kdyz ji do kapsičky zamíchám granule tak je nechá. Tento týden nám 3x zvracela žaludeční šťávy. Zdá se mi že pije méně než dřív, je taková ufňukaná, často jen tak zakňučí ale jinak jeveselá, venku běhá a hraje si normálně. Granule sem zkoušela všelijak ochucovat, s vývarem, s jogurtem... nic nechtěla vyprazdňuje se normálně a pravidelně, ale o trochu méně než když žrala granule.

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.3.2017 09:47

No jo, ví co je dobré smajlík
Změna počasí, divné granule, zkažené granule, granule. Které dáváte a proč nekrmit masem atd. ?

Bella888

17.3.2017 09:54
Bella888

XXX.XXX.252.208

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
No jo, ví co je dobré smajlík
Změna počasí, divné granule, zkažené granule, granule. Které dáváte a proč nekrmit masem atd. ?

Granule jsem ji koupila nové MARP, předchozí nám nechtěla žrát, nevím už co to bylo za značku, včera jsem jí poprvé dala nové granule a jen k nim přičichla a ani si nevzala. Od malička je naučená na granule a vzhledem ke složitosti mojí práce jsou granule rychlejší a snažší varianta. Ted jí dávám jiné jídlo, ale chtěla bych aby zrala ty granule, jedná se mi o to jestli to nemůže být nic vážného? jestli nemáte zkušenosti?

17.3.2017 09:57

Kdy hárala?

Bella888

17.3.2017 09:58
Bella888

XXX.XXX.252.208

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Kdy hárala?

Právěže poprvé hárala zhruba v půlce ledna.

17.3.2017 10:01

Chová se normálně, jiné žere, tak prostě nemá náladu na hloupé tvrdé nezajímavé granule.
Je jaro. Konečně.

Bella888

17.3.2017 10:06
Bella888

XXX.XXX.252.208

Takže si myslíte že nemusím plašit a jezdit na veterinu? Nějak mi tam nesedí to zvracení a že málo pije, nebo aspoň když sem doma tak málo pije, myslíte si že pořádná procházka by pomohla aby vyhladověla?

17.3.2017 10:13
scylla

XXX.XXX.150.32

Bella888 napsal(a):
Takže si myslíte že nemusím plašit a jezdit na veterinu? Nějak mi tam nesedí to zvracení a že málo pije, nebo aspoň když sem doma tak málo pije, myslíte si že pořádná procházka by pomohla aby vyhladověla?

Když je vám blbě a blijete, chodíte na pořádné procházky?

Bella888

17.3.2017 10:16
Bella888

XXX.XXX.252.208

scylla napsal(a):
Když je vám blbě a blijete, chodíte na pořádné procházky?

Ne, ale nezvrací každý den, napsala jsem že za tento týden zvracela 3x... a tu procházku jsem myslela proto aby vyhladověla a žrala granule, né každá je celý den doma aby měl čas vyvařovat psovi jídlo, někdy nemám čas vařit ani nám jídlo, natož tak psovi...

17.3.2017 10:17

Bella888 napsal(a):
Právěže poprvé hárala zhruba v půlce ledna.

Spíše to vypadá na falešnou březost. To zvracení šťáv bude z hladu. Takže krmte teď normálním jídlem (maso, příloha, atd) a přidejte pohyb. A to krmení můžete nařídit vodou, aby vznikla taková polévka, pes se i nažere i napije.

17.3.2017 10:17

Jak jako hladovět ? Vždyť zvrací z hladu. Dejte jí maso nebo nějaké zajímavé granule.. rybí třeba.. konzervu, cokoli. Vychází to časově třeba na falešnou březost.

17.3.2017 10:19

Bella888 napsal(a):
Ne, ale nezvrací každý den, napsala jsem že za tento týden zvracela 3x... a tu procházku jsem myslela proto aby vyhladověla a žrala granule, né každá je celý den doma aby měl čas vyvařovat psovi jídlo, někdy nemám čas vařit ani nám jídlo, natož tak psovi...

Pořeďte ji tzv komplety https://www.masoksezrani.cz/m/.

Přidejte reakci

Přidat smajlík