Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Fialka18740

11.3.2017 22:48
Fialka18740

XXX.XXX.32.74

Dobrý den,
mám problém s mým pittbulem. Jde o to, že si se mnou neustále chce hrát-házet klacíky, míčky apod. Když odmítnu, začne štěkat dokud mu hračku nehodím. Co mám dělat?

11.3.2017 22:53
Lexaurin

XXX.XXX.42.98

Fialka18740 napsal(a):
Dobrý den,
mám problém s mým pittbulem. Jde o to, že si se mnou neustále chce hrát-házet klacíky, míčky apod. Když odmítnu, začne štěkat dokud mu hračku nehodím. Co mám dělat?

Proste ho nenechte si vymrcovat .

Fialka18740

11.3.2017 22:59
Fialka18740

XXX.XXX.32.74

Lexaurin napsal(a):
Proste ho nenechte si vymrcovat .

Bohužel by na mě přišli sousedi, pes je dost vytrvalý

Uživatel s deaktivovaným účtem

11.3.2017 23:09

Fialka18740 napsal(a):
Bohužel by na mě přišli sousedi, pes je dost vytrvalý

A je venku pořádně vypohybovaný a vyhrátý s jinýma psama?
Když si doma hrajem, končím hraní něčím pro psa zajímavějším, kost, ucho, krabice na roztrhání- učit ho, že se může zabavit i sám... ale nejdříve psa pořádně venku protáhnout.
Štěkání - naučil se, že si štěkne a dostane to, co chce.

Fialka18740

11.3.2017 23:13
Fialka18740

XXX.XXX.32.74

Jo jo, pesan je na velké zahradě ještě s parťákem, hranou si, takže bych řekla že se nenudí..

Fialka18740

11.3.2017 23:14
Fialka18740

XXX.XXX.32.74

Ale zřejmě to asi udělám tak že odejdu se mazlit s druhým pesanem.. Snad to pomůže..

11.3.2017 23:18

Fialka18740 napsal(a):
Jo jo, pesan je na velké zahradě ještě s parťákem, hranou si, takže bych řekla že se nenudí..

Zahrada- tu už znají jako svoje boty, za plotem je víc informací a zábavy-vjemů= zaměstnaný pes, pak spí jako batole...

11.3.2017 23:38
Zrzavci

XXX.XXX.174.104

Fialka18740 napsal(a):
Dobrý den,

Neberte to nijak špatně, ale... máme fenu a psa, fena teď hárá, pes by přirozeně rád... no tak mají oba tak pestrý program, že doma padnou a de facto chrápou, když pes chce za fenou, řeknu mu ať jde na pelíšek a je to. Nepíšu to proto, abych si honila triko, ale jako příklad, že to musí jít i ve vyhrocenějších situacích, než jde o balonek. Pes prostě jednak musí dostat možnost vybití své energie /a že ji pitbul sakra má na rozdávání/ a druhak prostě musí poslechnout. Takže ho prostě odeslat na pelíšek - třeba do druhé místnosti a hotovo. Dejte svému pesanovi možnost se pořádně vyřádit, dejte mu "do těla", ať až přijde domů, je rád, že může spát. To "do těla" neznamená jen ho utavit fyzicky, ale dát mu i mentální úkoly, aby se mu unavila i hlava.

12.3.2017 00:01
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

Fialka18740 napsal(a):
Ale zřejmě to asi udělám tak že odejdu se mazlit s druhým pesanem.. Snad to pomůže..

Tak to bych já třeba nikdy nedělala. Akorát v něj vzbudíte žárlivost a případnou agresi na druhého psa a to, že u toho mazlení bude štěkat na vás oba, je také možné. Málokdy jsem ukončovala hru sama, většinou jsme skončili, když už to psy přestalo bavit. Měla jsem také dva velké psy, ale pravda ne nějak hyperaktivní.

Přidejte reakci

Přidat smajlík