Uživatel s deaktivovaným účtem
Zdravím, kupuji pro svého labradora (5 a půl roku) granule Wolfsblut, střídáme masa. Objednala jsem králíka a kachnu, klasiku pro dospělé psy. A kachnu poslali, asi omylem, pro seniory. Myslíte že to mám chtít vyměnit nebo nechat a normálně tím krmit?
Jediný rozdíl je asi v tom že v seniorských je míň masa a víc brambor, z toho teda nadšená nejsem.
Co vůbec nechápu proč jsou dražší když je tam míň masa. Nebo tam vidíte někdo ještě nějaký podstatnější rozdíl? http://www.granule.cz/granule-pro-psy/wolfsblut-wild-duck-senior-15kg/ a http://www.granule.cz/granule-pro-psy/wolfsblut-wild-duck-15kg/
Díky.
tapina
napsal(a):
Však jestli Vám to vadí, tak to vraťte - jde se s prodejcem dohodnout, že to kurýr odebere výměnou. Nebo Vám dají nějakou slevu, dárek, příště, když jim to řeknete. Na jak dlouho to má? Jestli měsíc, tak bych to asi klidně zkrmila...
Je to 15kg pytel a má to na měsíc a čtvrt,37 dní cca. Asi jim napíšu a uvidím, dárek by se hodil, jsem si říkala jestli to něčemu vadí, sice tam má míň masa ale zase nějaké vitamíny navíc, no abych nebyla za blbce že to zbytečně řeším
Však jsou to 3%. Ale senior má kuřecí játra, to být problém může, nevím jestli u Vás.
Obyč. brambory vs. sladké a obyčejné. Množství jsou udaná v minimu, tudíž tam může být to samé. Jenže zas dospělácké jsou výživnější.. tyhle máte takové light.
Jestli nevadí kuře, vůbec bych to neřešila a krmila.
Akorát jim řekněte, že složení mají špatně a chtěla jste adult..
napsal(a):
Však jsou to 3%. Ale senior má kuřecí játra, to být problém může, nevím jestli u Vás.
Obyč. brambory vs. sladké a obyčejné. Množství jsou udaná v minimu, tudíž tam může být to samé. Jenže zas dospělácké jsou výživnější.. tyhle máte takové light.
Jestli nevadí kuře, vůbec bych to neřešila a krmila.
Akorát jim řekněte, že složení mají špatně a chtěla jste adult..
Já jsem napočítala 7%, ale to je jedno, jen detail
Kuřecí maso mu dávám syrové, s tím problém nemá. V granulích nevím, tak snad to problém nebude. Asi to taky řešit nebudeme, jen jsem se chtěla ujistit, děkuji.
A nebude z toho nějak hubnout, že? Když jsou v podstatě light. Možná bych mu jich měla dávat o něco víc, že? Váhu má ideální, tak nechci aby nějak shodil.
Jo písnu jim, oni totiž mají špatně české etikety. Na seniorský pytel nalepili českou adultku. Takže je tak nejspíš prodali víc.
Aha. Tak to je úžasné přelepit složení. Dívejte se vždy na originální web výrobce. Někomu mohli trapnou nálepkou způsobit vážné trable.
Ano, možná bude potřebovat maličko vyšší dávku, ale nic hrozného, uvidíte.
napsal(a):
Aha. Tak to je úžasné přelepit složení. Dívejte se vždy na originální web výrobce. Někomu mohli trapnou nálepkou způsobit vážné trable.
Ano, možná bude potřebovat maličko vyšší dávku, ale nic hrozného, uvidíte.
Jj máte pravdu. Já jsem právě takový poctivec co to kontroluje, ale každý to asi nedělá. Četla jsem složení v angličtině a nesedělo mně to s tím co uvádí na netu. V tom jsem si všimla že je tam označení senior. Otočím pytel a tam nalepená česká etiketa adultky. Jsem si kontrolovala fakturu jestli jsem omylem neobjednala špatně a zjistila že je chyba u nich. Písnu jim ať o tom ví a dávají si pozor.
PS: Mrknu ještě i na ten originální web výrobce.