Lukullus Barbarie-kachna & jehněčí maso

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Matet

8.3.2017 07:58
Matet

XXX.XXX.211.31

Dobrý den všichni smajlík,

ti, co se vyznají, jaký máte názor na tyto granule (Lukullus Barbarie-kachna & jehněčí maso)?

Accuracy

8.3.2017 09:04
Accuracy

XXX.XXX.1.187

Nevím, jak moc Vám pomůžu.
Já dávám ty hovězí se pstruhem, poprvé pes trochu divně koukal, pak to zkusil a vyplivl. Přelila jsem mu je vývarem a OK. Četla jsem názory zákazníků, že po přelití se ty granule rozpadnou na kaši, což teda nemůžu potvrdit. Asi to ten můj zhamóňá dřív, než se rozpadnou, nevím.
První týden si zvykal na chuť, od té doby je zbaštil celý pytel bez problémů. Akorát jak mám problém při změně značky převést psa na Lukullus, tak mám pak problém z nich přejít na jiné. Takže pokaždé ochucuji vývarem, než si zvykne.

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.3.2017 11:48

Lukullus byly bezkonkurenční, dokud nepoužili drůbeží tuk. Vše se zdražilo, tak někde museli ušetřit.
Kachní mají kupu kvalitního masa, brambory, dost lososového oleje a stojí do 60kč za kilo, ale mně ten tuk vadí.
V hovězí verzi je to ok, v kuřecí též.
Trochu to v poslední době chytlo divnou pachuť.
Levnější tuk i "masa" jsou teď v hodně značkách, čtěte originální stránky. Někde se vyměnilo kachní maso za kachní protein apod.

8.3.2017 13:43
matet

XXX.XXX.211.31

Moc děkuji za zkušenost!

8.3.2017 13:48
matet

XXX.XXX.211.31

Prosím Megííí, které granule byste doporučil/a. Už jsme toho zkusili hodně, přečetla jsem o tom spoustu věcí, ale stejně se v tom moc nevyznám. Navíc toho na trhu je takové množství...když je možnost, tak krmím masem z vlastního chovu (staré slepice, ovce, ...). když maso není, tak bych chtěla něco, co ho slušně zastoupí :-D a nezruinuje mě to :-D.

8.3.2017 15:58

matet napsal(a):
Prosím Megííí, které granule byste doporučil/a. Už jsme toho zkusili hodně, přečetla jsem o tom spoustu věcí, ale stejně se v tom moc nevyznám. Navíc toho na trhu je takové množství...když je možnost, tak krmím masem z vlastního chovu (staré slepice, ovce, ...). když maso není, tak bych chtěla něco, co ho slušně zastoupí :-D a nezruinuje mě to :-D.

Nezruinuje..no to my všichni plánujeme. A pak z třech šuplíků v mrazáku mám já třetinu toho nejmenšího, zbytek pes..
Zkoušíme levnější varianty, v nějaké pomatené chvilce i "milujeme česko" přes Fitmin a spol., jenže. Nakonec skončíme u těch nejlepších z dobrých, stejně.
Wolfsblut, Purizon ryba a jehně, ND ryba a kuře, Barking Heads a jeho kopie Carneeval, Simpsons, Essential, Canagan, Devoted, Eden, Akela.
Wolfsblut zajímavá masa a i dost, ND dobré obilí, Eden a Akela hromady masa, ostatní jsou si dost podobná.
Do zprávy Vám posílám "návod".

Přidejte reakci

Přidat smajlík