Neregistrovaný uživatel
XXX.XXX.197.228
frana09
napsal(a):
Dobrý den, koupil jsem psa a zajímalo vy mě co to je za rasu.
Vy jste něco koupil, a teď se ptáte kolemjdoucích, co jste to vlastně koupil...?!
Tak to je slušný - s Vámi musí být radost obchodovat
Uživatel s deaktivovaným účtem
Je to voříšek, žádná rasa.
frana09
napsal(a):
Sváma bych chtěl mít děti
Bohové... Já jsem to řekla prostě jen tak. Jako pokus o vtip. Když už tu chcete vědět rasu něčeho, co prostě nic konkrétního není.
Ale vlastně vám nemám za zlé, že jste to nepochopil. Když se podívám, jak vám utíkají čárky ve větách (nejen) a celkově se podívám na to, co tu řešíte: "Něco jsme koupili a chtěli bychom vědět, co."
Škoda mluvit.
Hezkej černej pes, možná kříženec labradora, žádná rasa to není.
Frana, kolik má pes cca výšku v kohoutku? Ta hlava na fotce vypadá impozantně
napsal(a):
Frana, kolik má pes cca výšku v kohoutku? Ta hlava na fotce vypadá impozantně
Kohoutková výška a ěk je docela podstatná informace. Ta hlava opravdu vypadá veliká, ale může to být způsobené "kompozicí" fotky.
napsal(a):
Kohoutková výška a ěk je docela podstatná informace. Ta hlava opravdu vypadá veliká, ale může to být způsobené "kompozicí" fotky.
Vypadá to na retrívra.
frana09
napsal(a):
Vypadá to na retrívra.
Ta první fotka je z Wiki ? Už jsem chtěla napsat celý flat coated
. Ta druhá fotka je váš pes ?Na té hlava nevypadá zdaleka tak mohutná, jako na původní fotce.
Petra S
XXX.XXX.228.254
Zdravím můžete mi někdo poradit co je toto za rasu mě to připadá jako trpasličí pinč?
polárka.15
napsal(a):
Tak to potom jo, jen že to všude prezentujete, jako že jste koupili, tak to je jiná adopce z útulku
Není to náhodou jedno? Tisícovka jako tisícovka. Jen někdo řekne "koupili", "prodám", jiný řekne "adopční poplatek".
polárka.15
napsal(a):
Jaký je rozdíl, vzít psa z útulku a nebo od soukromníka? Já v tom žádný nevidím...
Myslela jsem pořízení štěněte vs pořízení dospělého psa z útulku.
Ale i pokud jde o dva dospělé psy, jistý rozdíl v tom je - a to právě neznámá historie. U nalezence nevím, čím prošel - jaké mohou být skryté spouštěče nežádoucího chování apod.
Nicméně nikoho od adopce nezrazuji - ale ani nesoudím, pokud si raději vezme křížence od sousedů.
balisek
napsal(a):
Myslela jsem pořízení štěněte vs pořízení dospělého psa z útulku.
Ale i pokud jde o dva dospělé psy, jistý rozdíl v tom je - a to právě neznámá historie. U nalezence nevím, čím prošel - jaké mohou být skryté spouštěče nežádoucího chování apod.
Nicméně nikoho od adopce nezrazuji - ale ani nesoudím, pokud si raději vezme křížence od sousedů.
A proč to sem taháte, když to není k tématu?
polárka.15
napsal(a):
A to Vás tak pobouřilo, že jsem se zeptala?
Vůbec mě to nepobouřilo, jen to konstatuji.