Cé
XXX.XXX.32.154
Zdravím, potřebovala bych nechat svého pejska kastrovat (kříženec, max 18 kg), a řeším otázku kde, aby to nestálo 5k. Jsem z Prahy 5, Lužiny. Znáte někdo nějakou dobrou veterinu, kde to nestojí majlant?
Děkuji za odovědi.
Uživatel s deaktivovaným účtem
Informujte se na veterině na Barrandově, tamní vet mívá dobré ceny.
Cé
napsal(a):
Zdravím, potřebovala bych nechat svého pejska kastrovat (kříženec, max 18 kg), a řeším otázku kde, aby to nestálo 5k. Jsem z Prahy 5, Lužiny. Znáte někdo nějakou dobrou veterinu, kde to nestojí majlant?
Děkuji za odovědi.
Co je psovi, že do něj chcete řezat? Jaký má zdravotní problém?
Cé
napsal(a):
Děkuji za odovědi.
Nevím, jak složitý zákrok je kastrace u psů, ale když jsem kastrovala fenu, tak jsem nekoukala na cenu...nekastrovala jsem u svého veta, kam chodíme očkovat a podobné ¨"blbosti", operuje v ordinaci a je na to sám, takže jsme kastrovali na klinice, kde mají operační sál a je tam u toho tým lidí...asi to bylo dražší, ale když už jsem se proto rozhodla, tak na tomto nehodlám šetřit.
scylla
napsal(a):
Co je psovi, že do něj chcete řezat? Jaký má zdravotní problém?
Pokud není zdravotní problém, tak psa bych teda kastrovat taky nenechala, tam nevidím žádný "preventivní" efekt...
napsal(a):
Nevím, jak složitý zákrok je kastrace u psů, ale když jsem kastrovala fenu, tak jsem nekoukala na cenu...nekastrovala jsem u svého veta, kam chodíme očkovat a podobné ¨"blbosti", operuje v ordinaci a je na to sám, takže jsme kastrovali na klinice, kde mají operační sál a je tam u toho tým lidí...asi to bylo dražší, ale když už jsem se proto rozhodla, tak na tomto nehodlám šetřit.
Nešetřit ano. Ale na druhou stranu to někteří veterináři dokážou docela přepálit. Mám s kastracemi bohaté zkušenosti napříč celou republikou a někdy mi doslova zůstává rozum stát...
impact
napsal(a):
Nešetřit ano. Ale na druhou stranu to někteří veterináři dokážou docela přepálit. Mám s kastracemi bohaté zkušenosti napříč celou republikou a někdy mi doslova zůstává rozum stát...
No já tak bohaté zkušenosti nemám, ale věřím tomu bez výhrad...právě na mnou zmiňované klinice stojí např. očkování jednou tolik než u mého veta...proto, tam taky s běžnými věcmi nechodíme...
napsal(a):
No já tak bohaté zkušenosti nemám, ale věřím tomu bez výhrad...právě na mnou zmiňované klinice stojí např. očkování jednou tolik než u mého veta...proto, tam taky s běžnými věcmi nechodíme...
Kastrace malého kryptorchida takřka sedm tisíc. Na stejné klinice kastrace střední feny z odebráním obou mléčných lišt osm tisíc.. To jsem dost zuřila. Kastrace malého pejska čtyři tisíce - běžná cena v průměru 1500. A očkování? Nejlepší klinika v sousedním městě, kde si za očkování tříleté vztekliny narazí trojnásobnou cenu roční. Asi aby každej rok nepřišli o kšeft. V nákupce je to přitom korunový rozdíl.. Nebo když jsem poslala fenu preventivně na ošetření proti srdeční červivosti, tak jí vet prodal na oba její psů půlroční dávky co snad tři týdny. No, majitelka má spot ony na hodně dlouhou řádku let.
impact
napsal(a):
Kastrace malého kryptorchida takřka sedm tisíc. Na stejné klinice kastrace střední feny z odebráním obou mléčných lišt osm tisíc.. To jsem dost zuřila. Kastrace malého pejska čtyři tisíce - běžná cena v průměru 1500. A očkování? Nejlepší klinika v sousedním městě, kde si za očkování tříleté vztekliny narazí trojnásobnou cenu roční. Asi aby každej rok nepřišli o kšeft. V nákupce je to přitom korunový rozdíl.. Nebo když jsem poslala fenu preventivně na ošetření proti srdeční červivosti, tak jí vet prodal na oba její psů půlroční dávky co snad tři týdny. No, majitelka má spot ony na hodně dlouhou řádku let.
Mě stála kastrace feny (v té době...před šesti lety...32 kilo) 3500, -, nevík kolik v té době kastrace stála jinde, nepřišlo mi to jako katastrofa, abych kvůli tomu hledala jinou kliniku, navíc dva veterináře z kliniky znám a naprosto jim důvěřuju...to bylo další plus při rozhodování...
Také jsme kastrovali na klinice a ne běžné veterině. Jelikož byla v té době jediná(bez konkurence) byla kastrace malé feny také 3500Kč. Když je to město, či vedle druhé, kde je další klinika, vybrala by si máma pochopitelně levnější(je důchodkyně) ale k běžnému vetovi by nešla. Nejde o to na tom šetřit, ale nebudu platit víc jen pro, vetovi modré oči" - pokud nemá další přidanou hodnotu.
scylla
napsal(a):
Jak můžete spekulovat o tom, kolik vás bude stát zbytečné řezání do zdravého psa. Cena přece není rozhodující, když už si ho musíte nechat chirurgicky upravit pro své pohodlí, tak a tom nešetřete a hledejte kvalitu.
Ale zalez ty štěkno pořád taky. Vždyť už jsi fakt tolika lidem pro smích s tím svým věčným vyskakovaním.
Scyllo, jděte už prosím "někam"! Sama sice nejsem příznivcem kastrací bez zdravotního důvodu, k čemu ale je neustálé omílání téhož?!
K ceně: Vy jste možná tak bohatá, že nemusíte koukat na korunu. Většina normálních lidí si však zjistí cenové relace v různých zařízeních a posléze se rozhodne pro to, které nabízí nejlepší poměr ceny a kvality.