Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

mini 2

27.2.2017 16:36
mini 2

XXX.XXX.144.6

Dobrý den,
nevíte někdo, kdo by mi poradil jak zvládnout náhle vzniklou agresi mezi dvěma psi, kteří spolu vyrůstali od malička? Děkuji. Olomouc a okolí, ale není podmínkou.

28.2.2017 11:10
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

mini 2 napsal(a):
Dobrý den,
nevíte někdo, kdo by mi poradil jak zvládnout náhle vzniklou agresi mezi dvěma psi, kteří spolu vyrůstali od malička? Děkuji. Olomouc a okolí, ale není podmínkou.

O jaké plemeno se jedná?

mini 2

2.3.2017 11:20
mini 2

XXX.XXX.144.6

Je to jezevčík,2,5 letý, díky za reakci.

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.3.2017 11:22
Uživatel s deaktivovaným účtem

Dvě stejně stará štěňata? Samci?

2.3.2017 11:24
lesnížínka

XXX.XXX.240.228

mini 2 napsal(a):
Je to jezevčík,2,5 letý, díky za reakci.

Popište víc. Oba jsou 2,5letí jezevčíci, nebo jak? Změnilo se doma něco? Prostě vypište, co a jak se u vás děje. Netvrdím, že poradím já, ale je to plno lidí, co má také víc psů

mini 2

3.3.2017 21:27
mini 2

XXX.XXX.144.6

Jde o 2,5 letého jezevčíka a o rok staršího křížence nevíme čeho, ale je podobný jezevčíkovi, jen na vyšších nohách. Ten starší si toho mladšího vychoval od štěňátka a vždycky platil ve smečce za šéfa a až do teď nebyl problém. Před třemi týdny se ale porvali tak, že než jsem je od sebe odtrhla tekla červená a od té doby ten mladší startuje na drc a snaží se vyprovokovat rvačku-jen ho ucítí někde v blízkosti. Starší je už z něho vynervovaný a pořád se ohlíží odkud na něj ten druhý vystartuje.(Je vidět, že se nechce rvát-pokaždé odvrátil pohled a zaútočil až když ho jezevčík napadnul-ten si teda servítky nebere-dareba jeden-povaha se nazapře) Teď je mám odděleně. Rvali se hlavně v mojí přítomnosti, co jsem si tak všimla. Jinak každý zvlášť jsou stejně úžasní jako před tím.

mini 2

3.3.2017 21:32
mini 2

XXX.XXX.144.6

Jo a doma žádná změna, o ničem nevím, taky režim měli a mají pořád stejný (na jídlo, procházky a tak) No na ty procházky teď chodím zvlášť s každým, střídám je ob den. Je to šílené, takoví kamarádi to byli...

Přidejte reakci

Přidat smajlík