Sousedka pouští psa před panelák absolutně bez dozoru.

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Nicki

19.2.2017 19:37
Nicki

XXX.XXX.159.4

Není to dlouho, co se k nám do baráku nastěhovala nová sousedka. Je mladá a má malí dítě (nic špatného), ale doteď bydlela na vesnici a chová se tak i v bytě. Jednak pouští hudbu nahlas, že neslyším vlastní televizi, vždy když má "depku" (soudím podle typu hudby). Ale to se dá i překousnout, ale co mě vysloveně vytáčí je její pes.
Svého psa nechává doma samotného a on štěká celou dobu, a nejradši okolo 5h raní. Ale když přijde, nejspíš z práce, pustí psa absolutně bez dozoru, obojku ven před barák. Pes nám očůrává rohy paneláku, schody, bobky nechává všude a absolutně je po něm neuklízí. A když chce pes jít zase domu, štěká před venkovními dveřmi dokud ho zase nepustí do bytu. Ona si neuvědomuje, že nebydlí někde na vesnici, kde pustí pas na dvorek. Tady žádný dvorek není.! A nehledě na to, že ani neví jestli ten její pes někoho nepokouše, když je zavřená doma a čeká až se ozve. Mam taky psa, chodím ho venčit, sbírám bobíky a umí být doma sám než přijdeme z práci (Vím že neštěká, protože jsme domluveni se sousedy aby nám do hned řekli a hlavně jsem to trénovali po chvílích, aby to zvládl.)
Když jsem přímo jí říkali, že tohle dělat nesmí, že ho podle vyhlášky musí mít na vodítku a tak dále. Tak se nám vysmála arogantně do obličeje s tím, že byt má koupený, a že to není naše věc co ona dělá a přitom my tu bydlíme mnohem déle jako ona a byt máme taky koupený.
Opravdu nevím jak to řešit, policajti kvůli ní jezdit nebudou a na družstvu či magistrátu zase nevím jak s tím.
Budu ráda za každou radu.

Neregistrovaný uživatel

19.2.2017 20:23
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6

Tohle ale vyřeší leda policie... Nebo jí psa vemte a odvezte já bych si tak přála odvézt někam toho magora co tady pod našimi okny do ložnice prořve hodiny i v noci a majitelům je to taky jedno, oni dokonce kvůli svému psovi spí v kuchyni aby se vyspali, každá rada marná...

19.2.2017 20:30
Chingis

XXX.XXX.91.31

Zavolat měšťáky, ať psa odvezou do útulku, kdykoliv ho pustí ven, případně ho odvezte do útulku sami. Pokud je venku sám, bez obojku, neděláte nic protiprávního.

Uživatel s deaktivovaným účtem

19.2.2017 20:59
Uživatel s deaktivovaným účtem

Jak bylo psáno, MP psa odveze do útulku. Nečekám, že bude čipovaný, tj. pokud ho majitelka bude vůbec chtít shánět, zaplatí pokutu a ještě poplatek útulku. Teoreticky tohle můžete dělat stále dokola.

Přidejte reakci

Přidat smajlík