Reakce u civavy po ockovani

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

naominal

16.2.2017 22:10
naominal

XXX.XXX.83.21

Dobrý den,
potřebuju radu nebo možná ulidnit. Dnes jsme byli s 3-letou čivavkou na očkování. Dostala Nobivac s upozornenim, ze pejsi po ockovani byvaji unaveni a nekdy muze misto vpichu natect. Nase civavka je ted ale az extreme apaticka. Zkousela jsem ji dat pamlsek i jakkoli rozveselit, ale jenom smutne kouka a jde videt, ze ji neni vubec dobre. Cela je takova i studena, dycha hodne melce. Navic ted jsem ji videla jit k pelisku a zacala napajdavat na jednu nozku smajlík Nevim, jestli mam zustat v klidu nebo radeji volat veterinare. Nemam vubec zkusenost s pohotovosti na telefonu. Nechci byt za hysterku, ale zase mam opravdu strach. Dekuju za jakekoli rady a zkusenosti.

16.2.2017 22:19
dadu

XXX.XXX.61.94

Raději bych jela na veterinu. Čivavky jsou dost citlivé.

16.2.2017 23:28
bhk

XXX.XXX.210.197

Reakce na očkování mívá různý průběh. Není nezvyklé, že je po tom psúm "blbě"
Váš pes/fena je mladá a proto bych vyčkala a nic jí nenutila(ani jídlo ani mazlení ani "tahání" resp chování v náručí, uklidnování apod) ), nechala bych ji v klidu se z toho vyspat a zítra budete moudřejší.

jolyha

16.2.2017 23:49
jolyha

XXX.XXX.229.101

Změřte jí teplotu (v konečníku). Pokud bude mít málo - pod 38 stupňů celsia, určitě raději zavolejte na veterinu s pohotovostí a popište jim příznaky. Ti by vám pak měli říci zda je dle příznaků nutné přijet nebo to není až tak vážné. Jako první pomoc pokud by měla teplotu nízkou - dát ji na nějakou vyhřívací dečku, termofor, obložit ji pet lahvema s teplou vodou a zakrýt dekou apod. Jen samotné přikrytí nebo zabalení do deky nepomůže. Držím palce ať to není moc vážné a čivinka je brzo ok.

Uživatel s deaktivovaným účtem

17.2.2017 00:06
Uživatel s deaktivovaným účtem

Klidně buďte hysterka, nikdy nevíte.

17.2.2017 07:42
scylla

XXX.XXX.150.32

naominal napsal(a):
Dobrý den,
potřebuju radu nebo možná ulidnit. Dnes jsme byli s 3-letou čivavkou na očkování. Dostala Nobivac s upozornenim, ze pejsi po ockovani byvaji unaveni a nekdy muze misto vpichu natect. Nase civavka je ted ale az extreme apaticka. Zkousela jsem ji dat pamlsek i jakkoli rozveselit, ale jenom smutne kouka a jde videt, ze ji neni vubec dobre. Cela je takova i studena, dycha hodne melce. Navic ted jsem ji videla jit k pelisku a zacala napajdavat na jednu nozku smajlík Nevim, jestli mam zustat v klidu nebo radeji volat veterinare. Nemam vubec zkusenost s pohotovosti na telefonu. Nechci byt za hysterku, ale zase mam opravdu strach. Dekuju za jakekoli rady a zkusenosti.

Jděte na veterinu určitě.

17.2.2017 10:57
dadu

XXX.XXX.61.94

Jak je na tom čivinka?

Přidejte reakci

Přidat smajlík