9 měsíční štěně utíká

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.2.2017 10:29
Canecorso16

XXX.XXX.158.149

Dobrý den, máme štěně cane corso a začala nám rvát plot, který máme z pletiva a utíká udělala to jednou v noci tak jsem se vyděsila, že už ji nemáme, ale udělala si zase jinou díru aby se vrátila domů a od té doby to děla i přes den když se nudí asi, co s tím? Nemáte nějakou radu jak ji to odnaučit? Děkuji.

16.2.2017 10:30
katkaa1

XXX.XXX.43.146

Zabaviť aby sa nenudila a urobiť poriadny plot ktorý neprerve.

Uživatel s deaktivovaným účtem

16.2.2017 12:09
Uživatel s deaktivovaným účtem

Canecorso16 napsal(a):
Dobrý den, máme štěně cane corso a začala nám rvát plot, který máme z pletiva a utíká udělala to jednou v noci tak jsem se vyděsila, že už ji nemáme, ale udělala si zase jinou díru aby se vrátila domů a od té doby to děla i přes den když se nudí asi, co s tím? Nemáte nějakou radu jak ji to odnaučit? Děkuji.

Když jste s ní, tak asi netíká - to ji asi zabavíte. Když jste pryč, tak by měla být s vámi uvnitř, nebo sama uvnitř domu.
Nebo pořádný kotec ( ale to nevím jak CC zvládá ) - jinak o ni co nevidět přijdete.

16.2.2017 13:03
rapotacka11

XXX.XXX.32.144

Asi se potřebuje proluftovat, zalovit si, počuchat...
šikulka, umí se zabavit .
Cvičák nestačí ?
O nic nejde, škody zaplatíte a jede se dál .

16.2.2017 19:07
Canecorso16

XXX.XXX.158.149

Na cvicak prave chodime a tam mi doporucili elektricky ohradnik ale nevim to mi prijde docela drasticky...jo opravdu vi jak se zabavit ...

17.2.2017 07:12
scylla

XXX.XXX.150.32

Canecorso16 napsal(a):
Na cvicak prave chodime a tam mi doporucili elektricky ohradnik ale nevim to mi prijde docela drasticky...jo opravdu vi jak se zabavit ...

Místo takových kravin vám měli poradit, abyste měla štěně zajištěné nebo pod dozorem. Co má hladkosrstý CC ve štěněcím věku co dělat sám v noci venku v tomto počasí? Zamyslete se nad tím. A najděte si jiný cvičák.

17.2.2017 13:17
koně

XXX.XXX.205.252

Canecorso16 napsal(a):

Na ohradníku nic drastického není.
Prostě lanko nebo páska a když se jí pes dotkne zabrní ho to.Pokud není absolutní idiot, už k tomu ani nepůjde.Známý má takhle tři kavkazáky.Má velký pozemek, který nechtěl celý ohrazovat napevno.Respektují to bez problémů.

Neregistrovaný uživatel

17.2.2017 18:45
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.60.6

scylla napsal(a):
Místo takových kravin vám měli poradit, abyste měla štěně zajištěné nebo pod dozorem. Co má hladkosrstý CC ve štěněcím věku co dělat sám v noci venku v tomto počasí? Zamyslete se nad tím. A najděte si jiný cvičák.

Souhlas!

sh

17.3.2017 21:43
sh

XXX.XXX.95.70

scylla napsal(a):

Na gauč to plemeno vyšlechtěné nebylo, všichni nemají hladkou jemnou srst, ale i hustou pevnou.

18.3.2017 06:27
scylla

XXX.XXX.150.32

sh napsal(a):
Na gauč to plemeno vyšlechtěné nebylo, všichni nemají hladkou jemnou srst, ale i hustou pevnou.

Nikdo nepíše o gauči ale o odpovědnosti a rozumu majitel, který tam evidentně chybí.

1.4.2017 15:34
Agatha Queen

XXX.XXX.210.55

scylla napsal(a):

No dovolím si polemizovat, sice s krátkou srstí, ale s hustou podsadou podsadou, takže nechápu proč by nemohlo být 9 měsíční štěně i přes noc venku pokud má zateplenou boudu a v dospělosti ji stejně moc využívat nebude, podle zkušeností s našimi psy...

Přidejte reakci

Přidat smajlík