Granule pro štěně bez kuřecího

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Dotazz

14.2.2017 09:01
Dotazz

XXX.XXX.230.8

Zdravím,
Můžu poprosit o pomoc s výběrem granulí pro štěně boc,5 měsíců. Bez kuřecího masa... :)
Momentálně máme Markus Mühle Black Angus Junior, sedí, ale má z toho hodně odpadu a proto bych ráda něco s větším obsahem masa.
Děkuji.

14.2.2017 10:43
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Já kupuji wolfsblut, jen v kachně jsou kuřecí játra jinak bez kuřete . Rybí sedí všechny, měla i kozí a taky vše ok .T´d má krůtu, jsme zvědavá jak jí sednou jestli je problém jen v kuřeti nebo celkově v drůbeži?

Dotazz

14.2.2017 10:55
Dotazz

XXX.XXX.230.8

Pozoruji jen kuřecí, tak snad ne i na krutí apod...
nevypadají špatně, prvně mě vyděsilo to množství brambor, ale když se podívám i v porovnání s markus tak vypadají lépe, popřemýšlím a uvidíme, ale líbí se mi že je tolik příchutí
Děkuji :).

VrTerinka

14.2.2017 14:14
VrTerinka

XXX.XXX.152.253

Když dáte hovězí maso a dršťky tak tam kuřecí nebude ;).

14.2.2017 15:29
Markéta80

XXX.XXX.176.2

Dotazz napsal(a):
Pozoruji jen kuřecí, tak snad ne i na krutí apod...
nevypadají špatně, prvně mě vyděsilo to množství brambor, ale když se podívám i v porovnání s markus tak vypadají lépe, popřemýšlím a uvidíme, ale líbí se mi že je tolik příchutí
Děkuji :).

No právě tolik příchutí je super, můžu střídat celkem pravidelně. potřebuji aby to sedělo oběma fenkám dobře a pak vezmu větší balení do včera měly tunáka a ten seděl dobře

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.2.2017 15:33
Uživatel s deaktivovaným účtem

Kromě Wolfsblutů ještě třeba Barking Heads Puppy Days Grain Free.

14.2.2017 22:28
noemi

XXX.XXX.64.236

Dotazz napsal(a):
Zdravím,
Můžu poprosit o pomoc s výběrem granulí pro štěně boc,5 měsíců. Bez kuřecího masa... :)
Momentálně máme Markus Mühle Black Angus Junior, sedí, ale má z toho hodně odpadu a proto bych ráda něco s větším obsahem masa.
Děkuji.

Mrkněte na granule.cz - tam mají opravdu kvalitní granule, s popisy složení i obrázky velikostí granulek.
Mají rychlé dodání a u mne zatím vše bez problémů. Na ifauně najdete spoustu spokojených zákazníků.

Ještě mrkněte na složení Purizonu na www.bitiba.cz nebo zoohit.cz

Jsou i další granule, ale než je vypisovat, je jednodušší odkaz na obchod, kde je najdete.

Dotazz

15.2.2017 10:29
Dotazz

XXX.XXX.230.8

VrTerinka napsal(a):
Když dáte hovězí maso a dršťky tak tam kuřecí nebude ;).

Pokud myslíte BARF, tak bohužel z toho jsme museli upustit, časem se snad vrátíme, ale momentálně to pokoušet nebudu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík