blbounek
XXX.XXX.191.11
Zdravím, zajímalo by mě, jaké máte zkušenosti s posílením imunity u psa, obzvláště po ATB, ale i celkově, pokud má slabou imunitu. Díky!
blbounek
XXX.XXX.191.11
Ještě pro upřesnění, pes je na granulích, má močové kameny, a tak musí mít dietu. K lékům alkohol být nesmí, echinacea tudíž odpadá, aspoň ta obyčejná. Díky za reakci, scyllo ;) o imunobranu jsem nikdy neslyšela!
Uživatel s deaktivovaným účtem
blbounek
napsal(a):
Ještě pro upřesnění, pes je na granulích, má močové kameny, a tak musí mít dietu. K lékům alkohol být nesmí, echinacea tudíž odpadá, aspoň ta obyčejná. Díky za reakci, scyllo ;) o imunobranu jsem nikdy neslyšela!
Víte jaké konkrétně má močové kameny?
blbounek
napsal(a):
Imunovet je pro zvířata, najděte na netu. Echinacea je ve formě prášku k sehnání. Psovi bych vařila renální dietu.
blbounek
XXX.XXX.191.11
Jsou to uráty..
seltie
XXX.XXX.168.7
Je to rafa už od mého dědy, řidím se jí už 40 let, ale u nás psi dostávali a dostavají každý týden lžičku medu, je pravda, že vždy měli a máme náš včeli med, po vylizání voštin (vička na plástech) se mohou utlouct.