Jarka27
XXX.XXX.141.10
Mame jorksira 10 let a od vcerejsi noci ma problem. Nedokaze lezet, vzdycky si lehne a za 2 sekundy se presune a tak to dela celou noc, nespi. Byla jsem s nim na veterine a doktorka nic nezjistila, dostal injekci na bolest a druhou na uvolneni. Timto vysetrenim mu zjistila teda selest na srdicku, ale to s tim asi nesouvisi.. Dostal leky ale celou noc to pokracuje. Chci mu pomoct, ale nevim jak. Mate s tim nekdo zkusenost.
Jak se chová jinak? Jí, pije, venčí se? Nedýchá rychleji? Neolizuje se často? Pohybuje se normálně, to znamená nemotá se při chůzi, nenaráží do věcí? Zkuste vzít něco pevného, na to dát pelíšek tak, aby byl mírně zvednutý a ať si lehne tak, aby měl hlavu na té vyšší části. A přikrejte mu záda, jen záda.
Jarka27
XXX.XXX.141.10
Prave ze zacal motat zadnima nohama a olizuje se ted casteji, coto znamena?
Paprunak
XXX.XXX.179.194
Nas pes nechtel ležet, když měl zápal plic. Nemohl v leze dýchat. Vydržel nelezet a nespat 4 dny, šílený... Myslela jsem si, že to nedá, ale naštěstí pak atb zabrala a už je to 2 roky zpátky :) ale u nás to bylo dýchání, proč nechtěl ležet.
Uživatel s deaktivovaným účtem
"Timto vysetrenim mu zjistila teda selest na srdicku, ale to s tim asi nesouvisi."
to může ale sakra souviset! Jestli má nemocné srdíčko (a šelest znamená, že jo), tak může mít zavodněné plíce, může mít další problémy díky nimž se mu v leže blbě dýchá...
Samozřejmě to může mít jiné příčiny, ale určtě bych šla ke kardiologovi zkontrolovat srdíčko, a to hned. Minimálně to hned s kardiologem konzultuj!
Jarka27
XXX.XXX.141.10
Děkuji všem, včera jsme jeli hned k vet a nepřišla na nic, co by ho nenechalo ležet. Udělala utz a našla pár problémů, ale nic co by ho nenechalo ležet. Tak máme léky proti bolesti a v úterý na kontrolu. Jsem z toho nervozní. Ale děkuji za rady.