Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.1.2017 07:53
FoxSRMA

XXX.XXX.119.100

Dobrý den,
mám rok a pul starého psa Výmarského ohaře a před pul rokem na jeho narozeniny mu zjistili nemoc SRMA.. Půl roku už do něho strkáme kortikoidy a několik dalších léků, teď se mu z toho začali poškozovat játra.. Vet doporučuje začít léčit lékem EQUORAL máte někdo zkušenosti s lékem nebo s touto nemocí?..
Děkuji..:(.

Kaja zvolen

15.7.2017 20:52
Kaja zvolen

XXX.XXX.102.190

Dobry den, nasa mala yorkshirka zacala chodit ako opita a zacala padat do stran, zistili jej zapal mozgovych blan. Boli sme na klinike v trencine. Zacali liecbu prednisonom naraz s equiralom. Trosku sa jej polepsilo aj ked doktor povedal ze to nemusi prezit. Ako postupuje vas psik?

16.7.2017 20:25
Ebi

XXX.XXX.104.139

FoxSRMA napsal(a):
Dobrý den,
mám rok a pul starého psa Výmarského ohaře a před pul rokem na jeho narozeniny mu zjistili nemoc SRMA.. Půl roku už do něho strkáme kortikoidy a několik dalších léků, teď se mu z toho začali poškozovat játra.. Vet doporučuje začít léčit lékem EQUORAL máte někdo zkušenosti s lékem nebo s touto nemocí?..
Děkuji..:(.

Mám zkušenosti s Eqoralem - naše jezevčice už ho bere dva roky poté, co prodělala plazmozu.
Je v pohodě, nemá žádné zažívací problémy po léku, krevní testy jsou poslední rok naprosto v pořádku.
Nebála bych se toho, zvláště pokud to je na přechodnou dobu. Cena léku je trochu vyšší, ale pokud to nebude do konce života jako u naší fenky, to zvládnete.
Zpočátku také brala prednison k tomu equoralu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík