Dobrý den, mám zájem si pořídit papouška senegalského
, ale nevím od jakého chovatele ho pořídit, aby byl co nejkrotčejší
. Nevím, jestli vadí když jsou mláďata asi 4 měsíce stará. Chtěl bych nějákého domácího mazlíčka a vždy jsem si přál nějakého malého papouška
. Byl by to můj první papoušek v dětství jsem měl jen 2 andulky
. Byl bych rád , kdyby mi někdo odepsal ![]()
![]()
Dobry den,
ctyrmesicni mladata nejsou zadny problem. Pokud hledate opravdoveho mazlicka, poridte si rucne dokrmene mlade. Seriozni chovatel Vam umozni setkat se s papouskem u sebe, kde budete mit moznost se snim seznamit a uvidite jak s papouskem zachazet.
Pri navsteve potencionalniho zajemce si ja overuji zda jsou schopni se o papouska radne postarat. Zajemci jsou nauceni zachazeni s papouskem a probehne prvotni seznameni. Po kratke chvili si popousek zvykne a nema problem jit na ruku, rameno, necha se vzit na prst.
Je to vzajemne seznamovani ze tri stran. Kupujici spapouskem, chovatel s kupujicim a papousek s novym panickem ;)
S pozdravem Smidla
http://smidla.eu
Dobrý den, máme senegalce od 3 měsíců a řekl bych to tak ze moc záleží na vašem přístupu k němu. Starší člení rodiny jsou k němu ohleduplni dávají mu dobroty a naše Péťa (papousek) je klidný hodný a zkratka mazlíček. Ovšem mladší sourozenci jsou k němu hrozne hrrr zkratka děti a plaší ji hrozne a ona se k nim chová úplně jinak než k nám. Je z nich nervózní odlétá pryč zkratka se boji :)