Dobrý den, chtěl bych znát Váš názor.Jedná se dvouleté ptáky, z nichž jeden je samec a druhý si myslím , že samice, proto bych chtěl znát Vaše názory.Chovají se jako harmonický pár, krmíse atd.Děkuji za názory.
sorty
napsal(a):
Dobrý den, chtěl bych znát Váš názor.Jedná se dvouleté ptáky, z nichž jeden je samec a druhý si myslím , že samice, proto bych chtěl znát Vaše názory.Chovají se jako harmonický pár, krmíse atd.Děkuji za názory.
omlouvám se za kvalitu fotek,doufám ,že to bude trochu vidět.
sorty
napsal(a):
omlouvám se za kvalitu fotek,doufám ,že to bude trochu vidět.
tak tady je ta co by měla být samice
sorty
napsal(a):
tak tady je ta co by měla být samice
samice spodek ocaních pér je nazelenalý,nevím jestli to pujde vidět
sorty
napsal(a):
samice spodek ocaních pér je nazelenalý,nevím jestli to pujde vidět
čelní pohled hlavy samice
sorty
napsal(a):
čelní pohled hlavy samice
A poslední boční pohled hlavy samice.
Uživatel s deaktivovaným účtem
sorty
napsal(a):
Ještě na první fotce ja ta udajná samice vzadu a na druhé fotce vpředu.Děkuji
Podle třetí fotky to vypadá na samečka. Nech udělat test DNA a bude mít dušička klid. Jinak přeji hodně úspěchů v chovu těchto krásných papouchů.
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Podle třetí fotky to vypadá na samečka. Nech udělat test DNA a bude mít dušička klid. Jinak přeji hodně úspěchů v chovu těchto krásných papouchů.
Zdravím, dík že jste sem dal ty fotky a že se můžou vyjádřit i ostatní slušní chovatelé! No a můj názor již znáte a i podle těchto fotek ho nemůžu změnit! Jen ještě jste měl dát tu fotku,kde jsou spolu v té malé kleci! Zappe
z jarda
napsal(a):
Zdravím, dík že jste sem dal ty fotky a že se můžou vyjádřit i ostatní slušní chovatelé! No a můj názor již znáte a i podle těchto fotek ho nemůžu změnit! Jen ještě jste měl dát tu fotku,kde jsou spolu v té malé kleci! Zappe
Dobrý den. Nepochybuji o vašem stanovisku, že se jedná o dva samce.Mne hodně mátlo to chování a to, že ten druhý jedinec(předp.samice)má spodní okraj některých ocasních per zelená.Na té fotce to není moc dobře vidět.Moc Vám všem děkuji a přeji mnoho chovatelských úspěchů.(Až budu mít pořádný foťák tak vyfotím pár co mám(
ten je 100% - odchovávají).Přikládám zde foto, které tu zmiňoval pan ZAPPE.