Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Gold

26.8.2017 15:11
Gold

XXX.XXX.201.164

Prosím o radu jak odčervit andulky (popř. jak prevent.boj. s vápenkou)-zajímají mě pouze zkušenosti z praxe - děkuji za rady.

kolem-jdouci

26.8.2017 15:17
kolem-jdouci

XXX.XXX.254.252

Gold napsal(a):
Prosím o radu jak odčervit andulky (popř. jak prevent.boj. s vápenkou)-zajímají mě pouze zkušenosti z praxe - děkuji za rady.

Zajdete k vetovi, on vam natahne do strikacky lek podle toho kolik mate ptaku a potom jim to kapete pod kridlo...

26.8.2017 19:37
lupus4

XXX.XXX.239.4

Gold napsal(a):

Odčervovat "preventivně" je hloupost, , nechte si udělat rozbor trusu (směsný vzorek ) a pak na základě výsledku ne/konejte...
u zdravých ptáků jde o zcela zbytečný zásah do zdravého organismu a rozhození střevní mikroflóry

PS. "Boj za mír, je stejná blbost, jako např. souložit za pannenství"

29.8.2017 14:11
lavacca

XXX.XXX.63.20

Gold napsal(a):

Odčervit lze i přírodně - např. dát větve z vrby. Někdo dává do vody česnek.

Já jsem léta dávala jen ty vrbové větve a nikdy žádný zdravotní problém. Jednou jsem si s nováčkem přinesla vápenku (vždy doporučuji karanténu, fakt se vyplatí, takhle jsem léčila jen 1 andulku místo 15), tak pro tu mi natáhl veterinář do stříkačky Ivomec a kapala jsem kapku pod křídlo. Jednou a podruhé myslim za 14 dní. A byl od toho klid.

Přidejte reakci

Přidat smajlík