Pipip
XXX.XXX.58.42
Dobry den, mam celkem problem s odchovem. Andulky sice vajicka vysedi ale mlade pak az jsou vetsi vzdycky uhynou. Na dno budky davam hobliny ale samicka je vzdy vyhaze a sama si tam nic nedonese. Jsou ve voliere vetsi nez 2 metry,4 pary. Kanarky mam jeden par a pak jednu trojici mam je v pomerne male kleci ale chovatel ktery mi je prodal rikal ze mu tam hnizdili. Samci ani nezpivaji nic. Uz nevim co s nima. Nechci je zase prodavat a vymenovat jak uz ksem to nekolikrat musel udelat. Nemam asi stesi.
PS: Jsem zacatecnik.
Andulek mate kolik paru?deje se to u vsech? Cim krmite? Taky jsem mela jednu samici, ktera hobliny vzdy vyhazela, ale bezne odchovala 4-5 mladych. V tom byvh problem nevidela...
A co se tyce kanarku - je zcela jiste, ze mate 2 pary? Navic co vim, kanarky kazdy chova oddelene po 1 paru, taky jsme to tak meli a vzdy uspech. Zkusila bych je oddelit...navic " v pomerne velke kleci" je co? Myslim rozměry. A samicky nemaji tendenci stavet hnizda, apod.? Nebo snesou a nic nevysedi nebo co je u nich za problem? Z vaseho popisu tezko rict...
Pipip
XXX.XXX.58.42
U Andulek se to deje u vsech samic. Kanarice hnizda postavi ale nic vic. Krmim normalne smesi pro kanarky a sem tam neco navic. Chovatel rikal ze jsou to pary tak pokud neni podvodnik tak by to melo byt ok.
Pipip
napsal(a):
U Andulek se to deje u vsech samic. Kanarice hnizda postavi ale nic vic. Krmim normalne smesi pro kanarky a sem tam neco navic. Chovatel rikal ze jsou to pary tak pokud neni podvodnik tak by to melo byt ok.
A andulky krmite čím přesně? Pokud je to plošné, vypadá to na chybu ve výživě...
Sem tam něco navíc... co konkrétně? Míchánici? Zeleninu a ovoce?