Některou ženskou prostě nenadchneš

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

21.6.2017 19:02

I když teda do okrasného ptactva nepřispívám, tohle se mi líbí moc https://www.youtube.com/watch?v=IbZUa2o3HLI.

21.6.2017 19:18
21.6.2017 22:11
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Https://www.youtube.com/watch?v=Hto_uvmLq-8.

Úžasné, jen jste zapomněla uvést cenu toho papouška a pak mnohým by přešla na něho chuť.
On chov, nebo dokonce odchov těch vzácněších a proto dražších papoušků vyžaduje nejen znalosti, zkušenosti, ale hlavně peníze. A kdo je má, může o ně lehce koupí atraktivního papouška přijít. Nebo se mýlím?

22.6.2017 06:25
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

Některou ženskou prostě nenadchneš
Naozaj poniektoré ženské sú ako tá.
Mali by mu vymeniť samicu

22.6.2017 08:36

Moudivláček napsal(a):
Úžasné, jen jste zapomněla uvést cenu toho papouška a pak mnohým by přešla na něho chuť.
On chov, nebo dokonce odchov těch vzácněších a proto dražších papoušků vyžaduje nejen znalosti, zkušenosti, ale hlavně peníze. A kdo je má, může o ně lehce koupí atraktivního papouška přijít. Nebo se mýlím?

Jéje, cenu já nevím, jen jsem to sem dala pro pobavení, mě se to moc líbí, to 2. video ten vysmátý, je boží. Pouštěla jsem si to tady v práci pro potěšení a lepší náladu. Určitě, cena je vysoká

29.8.2017 21:01
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jéje, cenu já nevím, jen jsem to sem dala pro pobavení, mě se to moc líbí, to 2. video ten vysmátý, je boží. Pouštěla jsem si to tady v práci pro potěšení a lepší náladu. Určitě, cena je vysoká

Měsíce uběhly, ale jen dodám. Video pro pobavení dobré, jen mě udivuje Vaše odpověď : " Pouštěla jsem si to tady v práci pro potěšení a lepší náladu".Asi méte šéfa, kterému takové potěšení místo práce nevadí. My jsme v prác i pracovali, ikdyž nás bavila hlavně pro peníze a ne sledovali něco pro potěšení.

30.8.2017 13:16
J.G.

XXX.XXX.37.221

Co je to práce? Je to něco kam musíte, aby jste dostali peníze. Také si hodně lidí plete pojmy "jít do práce" a "jít do zaměstnání". Takže pokud paní chodí do zaměstnání, tak na ty videa má čas. Pokud by chodila do práce, tak by to bylo horší.

Přidejte reakci

Přidat smajlík