Uživatel s deaktivovaným účtem
I když teda do okrasného ptactva nepřispívám, tohle se mi líbí moc https://www.youtube.com/watch?v=IbZUa2o3HLI.
napsal(a):
Https://www.youtube.com/watch?v=Hto_uvmLq-8.
Úžasné, jen jste zapomněla uvést cenu toho papouška a pak mnohým by přešla na něho chuť.
On chov, nebo dokonce odchov těch vzácněších a proto dražších papoušků vyžaduje nejen znalosti, zkušenosti, ale hlavně peníze. A kdo je má, může o ně lehce koupí atraktivního papouška přijít. Nebo se mýlím?
Moudivláček
napsal(a):
Úžasné, jen jste zapomněla uvést cenu toho papouška a pak mnohým by přešla na něho chuť.
On chov, nebo dokonce odchov těch vzácněších a proto dražších papoušků vyžaduje nejen znalosti, zkušenosti, ale hlavně peníze. A kdo je má, může o ně lehce koupí atraktivního papouška přijít. Nebo se mýlím?
Jéje, cenu já nevím, jen jsem to sem dala pro pobavení, mě se to moc líbí, to 2. video ten vysmátý, je boží. Pouštěla jsem si to tady v práci pro potěšení a lepší náladu. Určitě, cena je vysoká
napsal(a):
Jéje, cenu já nevím, jen jsem to sem dala pro pobavení, mě se to moc líbí, to 2. video ten vysmátý, je boží. Pouštěla jsem si to tady v práci pro potěšení a lepší náladu. Určitě, cena je vysoká
Měsíce uběhly, ale jen dodám. Video pro pobavení dobré, jen mě udivuje Vaše odpověď : " Pouštěla jsem si to tady v práci pro potěšení a lepší náladu".Asi méte šéfa, kterému takové potěšení místo práce nevadí. My jsme v prác i pracovali, ikdyž nás bavila hlavně pro peníze a ne sledovali něco pro potěšení.