Co by jste vy doporučili?(pomoct)

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

No name

10.6.2017 22:38
No name

XXX.XXX.36.133

Zdravím,
Už dlouhou dobu se snažím najít nějakého ochotného člověka který by prodal zpěvného ptáka nejlépe mladé. Neznáte někoho nebo kde takového ptáka sehnat? Děkuji
(Inzeráty jsem hledala však marně)

10.6.2017 22:57
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

No name napsal(a):
Zdravím,
Už dlouhou dobu se snažím najít nějakého ochotného člověka který by prodal zpěvného ptáka nejlépe mladé. Neznáte někoho nebo kde takového ptáka sehnat? Děkuji

Jelikož mám jako důchodce času dost, tak Vám v této pokročilé hodině odpovídám.
Co to je zpěvný pták je třeba konkretizovat. Dále je třeba naznačit cenu, jakou jste ochotná zaplatit. Ptáků, kteří zpívají je hodně a nabídka převyšuje poptávku. Nemáte - li přehled, rád poradím,. ale napište interně, abychom nezatěžovali tuto diskuzi.

11.6.2017 01:37
Honza12

XXX.XXX.52.97

Já myslím, že paní chce nějakého našeho pěvce, třeba lejseka šedého ( jak v předešlé diskuzi zjišťovala co jsou to za vajíčka). Nemám z toho dobrý pocit, připadámi, že chce vykrást nějaké hnízdo. To bohužel myslím, že je už pozdě.

No name

11.6.2017 08:09
No name

XXX.XXX.36.133

Honza12 napsal(a):
Já myslím, že paní chce nějakého našeho pěvce, třeba lejseka šedého ( jak v předešlé diskuzi zjišťovala co jsou to za vajíčka). Nemám z toho dobrý pocit, připadámi, že chce vykrást nějaké hnízdo. To bohužel myslím, že je už pozdě.

Velmi vtipné...
Dobrá no tak teda jinak.. myslíte že zde žije volně křepelka japonská?

11.6.2017 09:23
hzp

XXX.XXX.83.72

No name napsal(a):
Velmi vtipné...

Křepelka je pěvěc?

lumpicek

11.6.2017 09:28
lumpicek

XXX.XXX.0.243

No name napsal(a):
Velmi vtipné...

Zde na diskuzi křepelka japonská nežije, ale zato zde prudí přiblblými dotazy jedinci, které příroda zapomněla vyselektovat.

11.6.2017 09:38
kareta

XXX.XXX.84.6

No name Já bych věděl jakýho ptáka Vám doporučit. A dala by jste pokoj s přiblbejma otázkama.

No name

11.6.2017 14:09
No name

XXX.XXX.36.133

kareta napsal(a):
No name Já bych věděl jakýho ptáka Vám doporučit. A dala by jste pokoj s přiblbejma otázkama.

A víš kdo by mohl dát pokoj? Ty.. pokud ti to tu vadí, vůbec sem nechoď ano? Místo SPAmování na ifauně se zkus nejdříve naučit slušnému chování ano? Co to placam.. to by jsi musel by alespoň trochu chytrý.. á já zapomněla.. ty nejsi.

No name

11.6.2017 14:10
No name

XXX.XXX.36.133

hzp napsal(a):
Křepelka je pěvěc?

Nikoli ale je to dotaz:).

11.6.2017 14:23
kareta

XXX.XXX.84.6

I Q tykve.

11.6.2017 23:32
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

No name napsal(a):
Velmi vtipné...

Pokud někomu ulétla, tak zde žije i dost dlouho, dokud ji něco nesežere. Pokud jich ulétlo víc, tak i zahnízdí. Zimu bez pomoci nepřežije, pokud ji krahujec neuloví.

14.6.2017 06:28
rastislavmpavelka

XXX.XXX.36.147

No name napsal(a):
Zdravím,

Dobré ráno, veľa optimizmu a odporúčam napríklad zakúpiť cez net;
"spievajúci papagaj/papoušek" https://digi-birds.hracky-predeti.sk/little-live-pets-spievajuci-papagaj-s-klietkou-rozne-druhy/

alebo pinkovité, interaktívne; https://www.youtube.com/watch?v=_jFqhivlwEY.
https://www.youtube.com/watch?v=W3oHsRl9af0.

Přidejte reakci

Přidat smajlík