Korela - ulomený drápek předního prstu.

Přidejte téma Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Druhý Laco

29.5.2017 10:16
Druhý Laco

XXX.XXX.73.140

Dobrý den,

dostal jsem mladou korelu na ochočení (asi týden vylétlá z budky, nedokrmovaná ručně), která má asi od odchytu ulomený drápek předního prstu. V místě drápku má ranku - stroupek, nic jí neteče, není tam napuchlina, vypadá to jinak zdravě. Již jsem ji tak dostal. Doroste jí drápek jako nehet nebo už ne? Jinak jí to šetřuji mastičkou na špejli, když ji nalákám na piškot, mám ji týden.

Děkuji za rady od zkušených.

29.5.2017 17:27
prazak

XXX.XXX.142.1

Ja uz bych nic nemazal skusil bych nalepit, tak jak si lepi nechty baby, ono jim to drzi i v posteli když radeji, tak proc by to nevydrželo ptakovi.

29.5.2017 21:23
smidla

XXX.XXX.233.17

Druhý Laco napsal(a):
Dobrý den,

dostal jsem mladou korelu na ochočení (asi týden vylétlá z budky, nedokrmovaná ručně), která má asi od odchytu ulomený drápek předního prstu. V místě drápku má ranku - stroupek, nic jí neteče, není tam napuchlina, vypadá to jinak zdravě. Již jsem ji tak dostal. Doroste jí drápek jako nehet nebo už ne? Jinak jí to šetřuji mastičkou na špejli, když ji nalákám na piškot, mám ji týden.

Děkuji za rady od zkušených.

Dobry den,

pokud je ranka zaschla, dale ji nepotirejte. Jen sledujte kdyby nahodou neco. Drapek je jako nehet, jak jste zminil, ulomeny nemusi rust spravne, v pripae potreby zabrousit.
A i kdyby nedorostl, o nic nejde, jeden drapek je ciste esteticka vada.

S pozdravem smidla.eu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík