n.pelechova
XXX.XXX.188.160
Dobrý den, potřebovala bych poradit. Poslední dobou jsem si své korelky moc nevšímala(samozřejmě jsem jí dávala napít i najíst)... někdy jsem jí i zapomněla nechat prolítnout. Měla jsem moc starostí, ale není to omluva. Je to moje chyba a už v životě jí nebudu opakovat. Každopádně abych se vrátila k celému problému. Má korelka byla 4 dny sama doma.(samozřejmě, že jí dával někdo najíst i napít, ale nepouštěl ji ven). Po čtyřech dnech jsem se vrátila a korelka si vyškubala ( nebo nevím, co se stalo) ocasní pera a trochu i ty vetší peří, co má na pažích...nemá žádný lysinky ani krev ( nebo jsem si toho nevšimla ). Nemůže teď lítat, dost se o ní teď bojím. Chtěla jsem se zeptat, jestli je to normální a stává se to a jestli jí to doroste. Děkuji moc všem za odpovědi, Pelechová.... vkládám i foto.
n.pelechova
XXX.XXX.188.160
serge
XXX.XXX.104.151
Dobrý večer. Môžete poslať fotky vytrhaných, resp. vypadaných pier?
serge
XXX.XXX.104.151
Inak normálne to nie je a bežne sa to nestáva. Nemohol ju niekto násilne chytať, a pritom jej vytrhnúť chvostové perá? Nemali ku korelke prístup malé deti? Ešte to môže byť aj zdravotný problém. Treba sa odraziť od stavu vypadaných, vytrhnutých alebo vyhryzených pierok. Pošlite fotku chýbajúcich pierok, budeme múdrejší.
n.pelechova
XXX.XXX.188.160
Děti u ní vůbec nebyly... a nikdo jí nemohl ublížit, krmila jí moje rodina. Jinak nejsou to všechny pírka... vyškubala si jich víc...
n.pelechova
XXX.XXX.188.160
n.pelechova
XXX.XXX.188.160
Vím, že to dělají Ary a podobně... já jí docela dlouho nepouštěla ven. Nebude to jenom za protest ?
n.pelechova
XXX.XXX.188.160
Ona je dost velkej rozmazílek. Byla furt venku a non stop mazlená a jen co jsem zavřela dveře začala řvát... jenže jak řikám jsem měla dost starostí...