Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.5.2017 09:15
Dauer

XXX.XXX.20.24

Potřebuji poradit od zkušenějšího chovatelé jak rozeznat pohlaví CHUVIČEK. Nejsem si jistý zda mám ve voliéře Samce či Samici, nemám s Chůvičkama moc zkušeností a chci začít chov CHUVIČEK. Prosím o radu...Podle knih Samička má nižší zpěv než Samec a ta moje bude asi Samice. Prosím o Diskusi. Děkuji Tomáš Machyan.

20.5.2017 11:04
loskutakruda

XXX.XXX.211.160

Dobrý den. Tady máte ukázku 100% samečka. https://www.youtube.com/watch?v=4R9x7OneS-E.

20.5.2017 19:41
Moudivláček

XXX.XXX.37.245

Dauer napsal(a):
Potřebuji poradit od zkušenějšího chovatelé jak rozeznat pohlaví CHUVIČEK. Nejsem si jistý zda mám ve voliéře Samce či Samici, nemám s Chůvičkama moc zkušeností a chci začít chov CHUVIČEK. Prosím o radu...Podle knih Samička má nižší zpěv než Samec a ta moje bude asi Samice. Prosím o Diskusi. Děkuji Tomáš Machyan.

Dostal jste od LOSKUTARDA jasnou odpověď.
Já před 30. lety jsem to dělal následovně. Chůvku jsem odchytil, druhý den k ní dal druhou. Samec dělal to, co vidíte na videu. Bylo jedno, jestli u něho byla samice nebo samec. Rychlé a jednoduché.
A klidně vám 2 samci odchovají oplozená vajíčka jiných. Víc párů v kleci není dobré, cpou se do jedné budky, ale to je známé desítky let. Ať se Vám v chovu těch dnes zapomenutých ptáčků daří.

20.5.2017 22:07
Dauer

XXX.XXX.20.24

Děkuji.

Přidejte reakci

Přidat smajlík