Uživatel s deaktivovaným účtem
Mám problém.Začínaji mi umirat andulky meěli jsme tři páry v bednových klecích ale ne v jedné každa pára měla svou i z budkama a z ničeho nic v jedné paře samice jak snašela vajíčko měla tam dvě a na druhy den byla jak opila doslova nelétala, nechodila jen se převalovala a za par hodin zemřela.Za 14dni samec.A ted u druhé pary sameček ale ten vypadal jak kdyby měl průjem no byl špinavy na zadku abych nebyl moc sprosty a to přimo v budce s mladýma ktere maji +-14dní. Dáva me proso, michaninu když maji mladé čistou vodu denně. Tak prosím o rady co dělat...Nikdy se nam to nestavalo až ted posledni dva měsice.
napsal(a):
Mám problém.Začínaji mi umirat andulky meěli jsme tři páry v bednových klecích ale ne v jedné každa pára měla svou i z budkama a z ničeho nic v jedné paře samice jak snašela vajíčko měla tam dvě a na druhy den byla jak opila doslova nelétala, nechodila jen se převalovala a za par hodin zemřela.Za 14dni samec.A ted u druhé pary sameček ale ten vypadal jak kdyby měl průjem no byl špinavy na zadku abych nebyl moc sprosty a to přimo v budce s mladýma ktere maji +-14dní. Dáva me proso, michaninu když maji mladé čistou vodu denně. Tak prosím o rady co dělat...Nikdy se nam to nestavalo až ted posledni dva měsice.
Příčin může být xxx (začervení, megabakterie, plíseň v krmení atd...atd...)
Dáva me proso, michaninu když maji mladé čistou vodu denně.
krmíte hooodně chudě
Základní krmení:
lesknice, všechny druhy pros (červené, žluté, zelené, bílé), oves, nahý oves,
suché i naklíčené
naklíčenou pšenici
všemožné traviny v různých stadiích mlečné zralosti..., + ovoce, ( i bobuloviny), zeleninu
při odchovu vaječinu
v zimě (venku) přidat slunečnici, niger, lněné semeno, v opravdu velkých mrazech i semenec.
napsal(a):
Tak to jsi spatny hospodar, porid si napr knihu ANDULKY od Z.Vegera a dozvíš se téměř vse.Co jsi popsal je velmi ubohe.