kiw123
XXX.XXX.58.42
Dobrý den, loni na podzim jsem si koupil pár kanárků. Samec zpíval krásně i v zimě. tak jsem si říkal že jim už v půlce února dám hnízdečko aby si začli stavet. Jenže jakmile jsem je dal ven a dal jim hnízdečko tak samec mlčí a nevydá ani hlásku a hnízdo nestavějí... Kmím směsí pro kanárky, vaječná směs, ovoce, zelenina. Na stavbu hnízda mají bílé kraličí chlupy, bílá vlákna, kokosová vlákna, seno...Nemám tušení kde je problém.
Děkuji za rady
kiw123
napsal(a):
Dobrý den, loni na podzim jsem si koupil pár kanárků. Samec zpíval krásně i v zimě. tak jsem si říkal že jim už v půlce února dám hnízdečko aby si začli stavet. Jenže jakmile jsem je dal ven a dal jim hnízdečko tak samec mlčí a nevydá ani hlásku a hnízdo nestavějí... Kmím směsí pro kanárky, vaječná směs, ovoce, zelenina. Na stavbu hnízda mají bílé kraličí chlupy, bílá vlákna, kokosová vlákna, seno...Nemám tušení kde je problém.
Děkuji za rady
Co to je ven? Z kolika stupňů do kolika šli a pak můžeme diskutovat.
Desítky let se tradovalo. Samice v zimě, samci v teple a zjara do heku.
TO ZJARA SE POSOUVALO BLÍŽ K ZIMĚ. DNES JE TO O NĚČEM JINÉM AA KANÁRKÁŘI BY VÁM DALI JASNOU ODPOVĚĎ.
Kiw123
XXX.XXX.58.42
No pres zimu byli v zahradnim domku kde byla teplota okolo 0 a kdyz byla velka zima tak treba -5 a pres den jsem nechaval otevrene dvere aby jim slo vic cerstveho vzuchu...Takze moc skok to nebyl.
Kiw123
XXX.XXX.58.42
?