Pepes
XXX.XXX.175.210
Potřeboval bych pomoct. Dnes mi zničeho nic umřely dvě korely - během 10min. V dané době jsme v kuchyni vařili v remosce. Podle toho jak umřeli, to vypadá na otravu z teflonu. Ale pro jistotu bych chtěl požádat, jestli na fotce zrní, které dostali není něco co tam nemá být?
Uživatel s deaktivovaným účtem
Pepes
napsal(a):
Potřeboval bych pomoct. Dnes mi zničeho nic umřely dvě korely - během 10min. V dané době jsme v kuchyni vařili v remosce. Podle toho jak umřeli, to vypadá na otravu z teflonu. Ale pro jistotu bych chtěl požádat, jestli na fotce zrní, které dostali není něco co tam nemá být?
Pokud uhynuly náhle a během vaření, pak je zabil teflon a zrní nemusíte vůbec řešit.
Pepes
napsal(a):
Zdravím,
zrna jsou pohledově OK a pokud náhle obě a během vaření na teflonu se vydatně nevětralo máte kořenovou příčinu úhynu teflon.
Alba
XXX.XXX.98.154
Pepes
napsal(a):
To je otázka skoro ako pre Popelku. Ale vážne - pohľadovo sú zrniny v poriadku. Pokiaľ ho používate dlhšiu dobu a korely nemali komplikácie, tak je nezávadné. Zatuchnutosť alebo plesnivosť semien by ste si všimli. Skôr bol tichým zabijakom spomínaný teflon.