Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Pepes

5.2.2017 14:28
Pepes

XXX.XXX.175.210

Potřeboval bych pomoct. Dnes mi zničeho nic umřely dvě korely - během 10min. V dané době jsme v kuchyni vařili v remosce. Podle toho jak umřeli, to vypadá na otravu z teflonu. Ale pro jistotu bych chtěl požádat, jestli na fotce zrní, které dostali není něco co tam nemá být?

Uživatel s deaktivovaným účtem

5.2.2017 14:42
Uživatel s deaktivovaným účtem

Pepes napsal(a):
Potřeboval bych pomoct. Dnes mi zničeho nic umřely dvě korely - během 10min. V dané době jsme v kuchyni vařili v remosce. Podle toho jak umřeli, to vypadá na otravu z teflonu. Ale pro jistotu bych chtěl požádat, jestli na fotce zrní, které dostali není něco co tam nemá být?

Pokud uhynuly náhle a během vaření, pak je zabil teflon a zrní nemusíte vůbec řešit.

5.2.2017 14:49
chondro

XXX.XXX.18.197

Pepes napsal(a):

Zdravím,
zrna jsou pohledově OK a pokud náhle obě a během vaření na teflonu se vydatně nevětralo máte kořenovou příčinu úhynu teflon.

5.2.2017 16:01
kkki

XXX.XXX.54.213

Krmení je celkem v pořádku, ale máte tam hodně slunečnice.Zbytečně je tím zatěžujete.K.

Alba

5.2.2017 19:41
Alba

XXX.XXX.98.154

Pepes napsal(a):

To je otázka skoro ako pre Popelku. Ale vážne - pohľadovo sú zrniny v poriadku. Pokiaľ ho používate dlhšiu dobu a korely nemali komplikácie, tak je nezávadné. Zatuchnutosť alebo plesnivosť semien by ste si všimli. Skôr bol tichým zabijakom spomínaný teflon.

Přidejte reakci

Přidat smajlík