Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Janoušová

28.1.2017 20:59
Janoušová

XXX.XXX.49.54

Dobrý den. Již několikátý rok vážně uvažuji nad koupí papouška. Zkušenost mám jrn s andulkami. Rozhoduji se mezi Žakem a Pyrurou. Ale jelikož mám rodinu. Tak se bojím že by se Žako upnul jen na jednoho z nás. Nebo by ho šlo nějak naučit na všechny členy rodiny? A dá se pyrura naučit mluvit? Děkuji za případné odpovědi. Janoušová.

lojzikzhor

29.1.2017 11:12
lojzikzhor

XXX.XXX.195.189

Žaky kupte jedině v páru a počítejte pak s pokojovou klecí min.2x2 metry. Nikdy žaka nekupujte jen jeden kus na mazlíka.
Pyruru můžete mít i jednu, ale taky je samozřejmě lepší pár, s mluvením to není nijak světoborné, nějaké slova se naučí ale často když nevíte co říká to ani nepoznáte.

29.1.2017 19:24
Grace6

XXX.XXX.164.138

Dobrý večer, mám doma druhý rok pyruru a musím říct, že srozumitelně říká 10 vět o několika slovech a k tomu jednotlivá jména členů rodiny. Rozumí ji i návštěvy, které ji nikdy neslyšely.

Aymarové

29.1.2017 20:02
Aymarové

XXX.XXX.212.98

Vybiratenz nesrovnatelnych ptaku. Co je lepsi? Mercedes nebo dacia? Ano, jezdit se da obema, ale rozdil tam je patrny. Zako je v mnoha ohledech naprosta spicka, pyrura je prima. Choval jsem oboje, ale srovnat sento neda. Kdo horuje pro pyrury jiste doma nikdy zaka nemel.

Dilectissima

29.1.2017 21:32
Dilectissima

XXX.XXX.2.60

Janoušová napsal(a):
Dobrý den. Již několikátý rok vážně uvažuji nad koupí papouška. Zkušenost mám jrn s andulkami. Rozhoduji se mezi Žakem a Pyrurou. Ale jelikož mám rodinu. Tak se bojím že by se Žako upnul jen na jednoho z nás. Nebo by ho šlo nějak naučit na všechny členy rodiny? A dá se pyrura naučit mluvit? Děkuji za případné odpovědi. Janoušová.

Dobrý večer! Vo vašom prípade odporúčam samičku amazoňana modročelého alebo surinamského. Nebude agresívna ani po dospení a krásne sa naučí hovoriť. Ale musíte sa jej venovať rovnako ako ostatným členom rodiny, inak bude strádať!

Přidejte reakci

Přidat smajlík