papouch 123
XXX.XXX.212.118
Snesou se ? delka voliery 1,70 vše po páru.
papouch 123
XXX.XXX.212.118
Moudivláček
napsal(a):
Bez problému. Ale, abyste nebyl překvapen. Obyčejní nenároční pásovníci dlouhoocasí a přesto se mnozí odchovu do samostatnosti mláďat nedočkají. Někdy se to daří lépe po párech v kleci.
Dobře děkuji. jeste mam takový dotaz šlo by k nim přidat něco většího třeba 1.1 korel nebo nějaké ty andulky o odchovy mi až tak moc nejde spíše aby ta voliéra nebyla moc prázdná.
papouch 123
napsal(a):
Dobře děkuji. jeste mam takový dotaz šlo by k nim přidat něco většího třeba 1.1 korel nebo nějaké ty andulky o odchovy mi až tak moc nejde spíše aby ta voliéra nebyla moc prázdná.
Když nejde o odchov, tak klidně ano.
Budou - li budky a pásovníci v ní spí, andulky tam polezou, vyženou z budky třeba i korely.
Udělají - li pásovníci hnízdo někde v křoví, rýžovníci jim z něho budou tahat stébla do svého hnízda. Ale měl jsem už pestřejší nesourodé společenství i s odchovy, ale ve voliéře 3 krát 1 m.
Píšete délku a nenapíšete šířku voliéry. Potom mohou být odpovědi mylné. Je třeba uvádět v dotazu úplné informace, což nejde jednou větou.
Krychlová voliéra je něco jiného než úzká i dvoumetrová nebo voliéra do L.
papouch 123
XXX.XXX.212.118
Moudivláček
napsal(a):
Když nejde o odchov, tak klidně ano.
Budou - li budky a pásovníci v ní spí, andulky tam polezou, vyženou z budky třeba i korely.
Udělají - li pásovníci hnízdo někde v křoví, rýžovníci jim z něho budou tahat stébla do svého hnízda. Ale měl jsem už pestřejší nesourodé společenství i s odchovy, ale ve voliéře 3 krát 1 m.
Píšete délku a nenapíšete šířku voliéry. Potom mohou být odpovědi mylné. Je třeba uvádět v dotazu úplné informace, což nejde jednou větou.
Krychlová voliéra je něco jiného než úzká i dvoumetrová nebo voliéra do L.
Délka:1.70. šířka:1.50 výška:cca 2 metry. Budky samozřejmě budou andulky bych asi vynechal protože povahově je každá jiná a šlo by třeba 2.2 korel a ti rýžovníci s pásovníkama ? Vím že voliéra neni moc velká je to moje první.
ne
XXX.XXX.195.189
lupus4
napsal(a):
Na korely je malá
proč to chcete za každou cenu přecpávat? Méně někdy bývá více
Místo korel dejte holoubky diamantové, na zem 1,1 křepelky čínské a máte to pestrý až až.
Na korely stačí délka jeden metr, když velkým arám stačí 2-3 metry a nesou vejce
papouch 123
XXX.XXX.212.118
lupus4
napsal(a):
Na přežití, ne na spokojený život...
No ještě se rozmyslím.
papouch 123
XXX.XXX.212.118
Jak to mám říct...Prostě chci něco co se snese s Rýžovníky protože bych je nechtěl prodávat dlouho jsem sháněl samce kterého jsem nakonec koupil ve zverimexu za 180kč což jsem se divil byla to spíš náhoda a štěstí... ale zpět k tématu před rýžovníky jsem v té volieře měl neofemy a holoubky vše po páru prodal jsem je z toho důvodu že se mi ta voliéra zdála prostě prázdná jinak se to říct nedá proto ted uvažuji o osazenstvu na příští rok hodně bych tam chtěl ty korely ale jak tady kolega píše není voliéra moc velká můj otec je tam jednu sezonu choval a bylo vše OK odchovali (to bylo ještě v té době kdy začínal chovat okrasné ptactvo) proto chci poradit díky.
Bavíme se doufám o VNITŘNÍ voliéře? Cílem každého tvora (nemluvím o lidech, ti jsou již bohužel jinde) je rozmnožit se, předat geny, takže moc nechápu tyhle ty řeči, o odchovy mi nejde, mám to na okrasu atd. A jestliže se z touhle myšlenkou ztotožníte, tak voliérka o délce 1,7 m není prostě pro pár rýžovníků s odchovem malá. Je tak akorát. Jak vám již někdo poradil dejte tam max. holoubky diamantové, dolů křepelky a máte o zábavu postaráno.
hzp
napsal(a):
Bavíme se doufám o VNITŘNÍ voliéře? Cílem každého tvora (nemluvím o lidech, ti jsou již bohužel jinde) je rozmnožit se, předat geny, takže moc nechápu tyhle ty řeči, o odchovy mi nejde, mám to na okrasu atd. A jestliže se z touhle myšlenkou ztotožníte, tak voliérka o délce 1,7 m není prostě pro pár rýžovníků s odchovem malá. Je tak akorát. Jak vám již někdo poradil dejte tam max. holoubky diamantové, dolů křepelky a máte o zábavu postaráno.
Trochu staré téma, ale nedá mně to. V takové voliéře jsem měl 5 párů rýžovníků,1,1 pásovníky 2,2 zebřičky 1,1 am. diamantové 1,1 holoubky diamantové a liché křížence s kanárem. Voliéra byla do L. Ti rýžovníci při hledání staviva brali i holoubkům z hnízda. Je- li to pro radost z pohledu, klidně to tam pusťe. Komu se jedná o intenzivní produkci odchovů, není to pro něj.