Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

nikola55

26.10.2016 01:05
nikola55

XXX.XXX.128.20

Dvou měsíční ara a vypadá takhle, ti lidi jsou...
http://ptaciraj.cz/podvyzivena-mladata-ary-ararauny/.

26.10.2016 06:32
hzp

XXX.XXX.83.72

No, a pak se divíme, že sílí snahy ochranářů dokrmování jako takové zakázat. Dokrmuje s prominutím kdejaký lempl a pak to takhle dopadá.

čočo

26.10.2016 20:05
čočo

XXX.XXX.103.76

nikola55 napsal(a):
Dvou měsíční ara a vypadá takhle, ti lidi jsou...
http://ptaciraj.cz/podvyzivena-mladata-ary-ararauny/.

Pan DAŇEK?To ten čo sa tu sťažoval na úhyn žaka, ktorého úhyn mala na svedomí dokrmovačka určitej značky?

husty

27.10.2016 08:36
husty

XXX.XXX.73.198

Tak se likviduje konkurence... Že si Dubina kupuje mláďata na dokrm a vozí je místo v inkubátoru v bedýnce vystlané ručníkem, to se nepochlubí...

27.10.2016 12:45
Fatima

XXX.XXX.0.70

Tak to je fakt zajímavé... vždyť 12. září si na FP pochvaloval nové mazlíčky a jací jsou to čertíci

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1376948738999824&set=pcb.1185478331475376&type=3&theater

i s fotkama a o podvýživě ani muk. A proč tedy pak posílal paní Mrštinovou k těm lidem pro další mládě, když mají nekvalitní? Nějak mi to hlava nebere

O panu Dubinovi tu toho bylo napsáno dost a dost, ale co jsem si přečetla v článcích Chovatel D. z 11.4. a Neúspěšný nákup papouška z 18.10. fakt stálo za to...

Připadá mi to, že se těm lidem mstí.

berdy

27.10.2016 14:25
berdy

XXX.XXX.171.164

Pan Dubina no comment...podvodnik az to neni hezke.ale dalsi a dalsi se nachytavaji a bohuzel takove servery jako f.book mu dopomahaji ke spinavym kseftum, ze zkupuje kdejake mlade a dokrmuje je, pote prodava a lidem pak hynou mladi ptaci s nejakym virem, ci onemocnenim.samozrejme bez navratu penez.bernard L.

husty

27.10.2016 17:05
husty

XXX.XXX.0.70

Přesně tak a na fejzbůčku mu to ten jeho fanklub "žere".

27.10.2016 19:20
Mrštinová Petra

XXX.XXX.48.29

Dobrý večer, vidím, že se tu o mne mluví. Takže vysvětlím pro všechny anonymní komentátory: měla jsem informaci, že pan Daněk má chovné ararauny pěkné, ale zřejmě neumí dokrmovat. Že pokud si od něj budu brát mláďata, musím si je vzít co nejdříve. Proto jsem si vzala od něj mládě 5 dní po vylíhnutí. Dnes je ararauna krásná a váhově v normě, jako jsou ostatní mnou dokrmované ary. Fotku podvyživené ararauny jsem dostala od známé až v době, kdy už jsem tu mojí měla dávno u sebe.U dvouměsíčního mláděte ary je váha 620 gramů opravdu k pláči a je jasné, že tam bylo něco špatně při dokrmování. Při dokrmování papoušků je potřeba mít zázemí a znalosti, co papoušek potřebuje, aby se dobře vyvíjel. Zázemí mám a "nějaké" znalosti také. Za své odchovance a svojí práci se nestydím a neschovávám se. Vše mám prezentované na facebooku: RUČNĚ DOKRMENÍ PAPOUŠCI-SMEČNO a náš chov je na www.chov-papousku.cz. Ti rozumní mé vysvětlení jistě pochopí. Ti co chtějí pomlouvat a špinit to budou dělat ať tu napíši cokoliv. V případě dalších dotazů mě můžete kontaktovat na telefonu 725954911.
S chovatelským pozdravem Petra Mrštinová.

27.10.2016 19:38
Mrštinová Petra

XXX.XXX.48.29

Všichni, kdo tady kritizují pana Dubinu, se schováváte a jste anonymní. Odprezentujte tady své chovy, ukažte co umíte vy, podepište se pod svůj názor a svojí kritiku. Pan Dubina se na rozdíl od vás neschovává za přezdívky a pod vše se podepisuje. To, že poukazuje na špatné praktiky při dokrmování mláďat je téma, o kterém by se mělo mluvit. Né každý dokrmovat umí. A jeho kritika je v zájmu papoušků a pro jejich dobro. tak to vidím já, Mrštinová.

markos

27.10.2016 20:12
markos

XXX.XXX.175.210

Vidím, že si zase pan dubina založil profil a to dnes pod jménem mrštinová petra, jak se dívám na datum registrace.a nedá si pokoj a nedá.tady všichni víme, s kým máme tu čest a kdo to pan D.je...takže se obhajovat tímto způsobem nemusíte...paní by jistojistě měla už tady účet dlouho, trochu náhod naráz.najednou najde figurující její jméno a rychle si založí profil aby zde mohla napsat...nashle marek rozsypal poděbrady.

27.10.2016 20:55
Mrštinová Petra

XXX.XXX.48.29

Pane neregistrovaný, snad Rozsypale, vaše konspirační teorie je zajímavá, ale mylná. Přihlásila jsem se jen proto, abych se mohla vyjádřit k příspěvku, kde jsem byla jmenována. Opět se podepisuji a za nic neschovávám: Mrštinová, fb:Ručně dokrmení papoušci-Smečno, www.chov-papousku.cz, telefon 725954911. Přeji krásný večer.

husty

28.10.2016 10:49
husty

XXX.XXX.0.70

Je podzim, lovna sezona, tak proč si neulovit nejakeho Danka, ze?

Kazdopadne vzdycky platilo pravidlo, ze kdyz se mi zvire (at uz jakekoliv) nepozdava, nekoupim ho. A pokud ho koupim, pak s vedomim mozneho rizika. A pokud zjistim, ze neco neni ok, potazmo je prusvih, pak v prve rade kontaktuji prodavajiciho. To se evidentne nestalo...

Chyba na strane prodavajicich se vyloucit neda, ale myslim, ze pravda bude trochu jinde a kdo zname vymluvnost pana Dubiny, jeho schopnost kombinovat k obrazu svému pravdive vypadajici lzi a polopravdy, si realitu domyslime...

28.10.2016 11:40
Mrštinová Petra

XXX.XXX.48.29

...a zase jeden tajemný...nepodepsaný...
Všichni tady řešíte pana Dubinu, ale uniká vám to nejdůležitější, to na co pan Dubina ve svém článku poukázal. A to, že jsou chovatelé, kteří neumí mláďata správně krmit, že vlastně dochází k týrání bezmocných mláďat. Pokud k tomuto problému má někdo nějaký další dotaz, může mi zavolat, nebo jen prozvonit, zavolám zpět.725954911.

markos

28.10.2016 12:24
markos

XXX.XXX.175.210

Nikdo se nepodepiše, nebot už mají bohaté zkušenosti s vyhružkama pana D.a nikdo nechce mít zase problém a rozmazavat historii.a vy pokud chcete si nadále udržet dobrou pověst, tak bych tohoto pána moc neobhajoval.mluvte za sebe a nikdy nemůžete vědět, co kdo páchá na dálku formou emailu a internetu a po telefonu...Sama vidíte, kolikrát tady na fauně měl s ním někdo křížek...

28.10.2016 12:49
Mrštinová Petra

XXX.XXX.48.29

Pane, nebo paní, děkuji za upozornění ( a nemyslím to ironicky). Nikoho se nezastávám a prezentuji zde svůj názor a své zkušenosti.

28.10.2016 20:27
Miroslav Dubina

XXX.XXX.128.20

Vážení anonymové, co se mě tak hrozně bojíte..Ano, rádi si mě berete do úst.Je pravda že se nebudu mazlit s lidma co ze mě dělají debila, viz pán s Pyrurama, budu pomlouvat paní od Loun, nebudu jmenovat co dokrmuje papoušky a její chovanci jsou divocí a lidi si pak stěžují a paní mě to nemůže zapomenout.Ano, vy paní z Radotína co jste mě prodala/vyměnila vašeho kakadaka a pak se zjistilo že není ani slovo pravdy na tom co jste říkala, tak ano vám budu psát nepříjemnosti.Ano, nevratím zalohu, pokud si někdo objedná papouška a pak dělá mrtvého brouka měsíc a jen tak mimochodem se přihlásí.Ano, rozhodně nebudu chválit manželé Dankovi za to co dělají, to opravdu ne.Rozhodně odsud vyhodím člověka co si něco objedná a pak se chová jak mistr světa, já jsem tady doma, ne vy pane.Když jsem vyzval at se mě ozvou lidé co jsem udajněě poškodil ve vlákně asi před pul rokem a dokoncem těm stěžovatelům napsal i zprávu, nikdo se nepřihlásil.Proč asi?Vy kdo tak hrozně říkate jak ode mě jsou papoušci nemocní a brzo umírají, tak proč jedinkrát za ty leta to nedokážete, je jednoduché dát papouška na pitvu pokud vám tedy ode mě umřel a řešit to.Já si nemyslím, že bych prodával někomu špatné papoušky, pokud vy máte jiný názor dokažte to, ale faktama a ne stále stejnejma kecama o ničem.Kupuji papoušky...joo je to pravda a co jako?Jo a ano, snažím se koupit co nejlevněji, to je pravda, ale ukažte mě kdo dnes ne.Dokrmuju je, starám se o ně a vychovám, co jako je na tom špatného?Přečetl jsem si ted všechny diskuse, kde mě někdo pomlouvá, ale nikdy jsem nazažil, že by to někdo podložil argumenty, nikdy mě nikdo komu jsem napsal aby mě teda to vysvětlil neodpověděl.A komentáře že je lovná sezona, to může napsat akorát dítě a ne dospělej člověk, ten by se totiž zamyslel nad tím, co je v mém článku napsáno a ne házel špínu kde se dá.Jo a ještě ten facebook, to je líhen, tam si ty všechny spokojené komentáře píšu přece sám, sám si tam dělám reklamu a lidi mě to žerou, ano to je jasná pravda.V mnohém je u některých závist.Ano, já prodávám a dobře a ano jde mě to.Vám ne?Tak pomlouvejte.

29.10.2016 12:54
kkki

XXX.XXX.54.213

Miroslav Dubina napsal(a):
Vážení anonymové, co se mě tak hrozně bojíte..Ano, rádi si mě berete do úst.Je pravda že se nebudu mazlit s lidma co ze mě dělají debila, viz pán s Pyrurama, budu pomlouvat paní od Loun, nebudu jmenovat co dokrmuje papoušky a její chovanci jsou divocí a lidi si pak stěžují a paní mě to nemůže zapomenout.Ano, vy paní z Radotína co jste mě prodala/vyměnila vašeho kakadaka a pak se zjistilo že není ani slovo pravdy na tom co jste říkala, tak ano vám budu psát nepříjemnosti.Ano, nevratím zalohu, pokud si někdo objedná papouška a pak dělá mrtvého brouka měsíc a jen tak mimochodem se přihlásí.Ano, rozhodně nebudu chválit manželé Dankovi za to co dělají, to opravdu ne.Rozhodně odsud vyhodím člověka co si něco objedná a pak se chová jak mistr světa, já jsem tady doma, ne vy pane.Když jsem vyzval at se mě ozvou lidé co jsem udajněě poškodil ve vlákně asi před pul rokem a dokoncem těm stěžovatelům napsal i zprávu, nikdo se nepřihlásil.Proč asi?Vy kdo tak hrozně říkate jak ode mě jsou papoušci nemocní a brzo umírají, tak proč jedinkrát za ty leta to nedokážete, je jednoduché dát papouška na pitvu pokud vám tedy ode mě umřel a řešit to.Já si nemyslím, že bych prodával někomu špatné papoušky, pokud vy máte jiný názor dokažte to, ale faktama a ne stále stejnejma kecama o ničem.Kupuji papoušky...joo je to pravda a co jako?Jo a ano, snažím se koupit co nejlevněji, to je pravda, ale ukažte mě kdo dnes ne.Dokrmuju je, starám se o ně a vychovám, co jako je na tom špatného?Přečetl jsem si ted všechny diskuse, kde mě někdo pomlouvá, ale nikdy jsem nazažil, že by to někdo podložil argumenty, nikdy mě nikdo komu jsem napsal aby mě teda to vysvětlil neodpověděl.A komentáře že je lovná sezona, to může napsat akorát dítě a ne dospělej člověk, ten by se totiž zamyslel nad tím, co je v mém článku napsáno a ne házel špínu kde se dá.Jo a ještě ten facebook, to je líhen, tam si ty všechny spokojené komentáře píšu přece sám, sám si tam dělám reklamu a lidi mě to žerou, ano to je jasná pravda.V mnohém je u některých závist.Ano, já prodávám a dobře a ano jde mě to.Vám ne?Tak pomlouvejte.

Lituji Vás, už z tohoto článku, je vidět, co jste zač. !K.

Přidejte reakci

Přidat smajlík